Bukiety urocze! Niestety moje hortensje nie pozostawiły zbyt ładnych kwiatostanów. Nie nadają się.
Fajnie zrobiłaś też w środku, wykorzystujac to, że wazon przeźroczysty.
Marzenko dynia ... dech zapiera - no takiej jeszcze nie widziałam.
Z racji chryzantem i jesiennych astrów nadal kolorowo u Ciebie.
tez staram się sprzatać na rabatach ale liści tyle z ogromnych wierzb za płotem nad rzeką,że jeszcze namacham się grabiami ...
Nasze drzewa owocowe prawie gołe i juz nawet oprysk jesienny z mocznika dostały. W listopadzie powtórka.
Gosia123A Gosiu masz tyle roślin w ogrodzie na pewno coś byś wybrała do jesiennej kompozycji christinkrysia z liśćmi to trochę się jeszcze pomęczymy ,u mnie akacja oraz leszczyny zasypują mi podwórze ,a że mam wyłożone kamieniem to latam z miotłą,ale nie odlatuję
dzisiaj szybki obiad i poszłam do ogrodu aby przesiać kompost i rozłożyć go na nowo powstałej rabacie,zbyt dużo niestety nie zrobiłam ,bo pogoda paskudna zaczął padać deszcz i było zimno
Marzenko przeczytałam u Bożenki, że I mnie korci ,aby w ten sposób spróbować ukorzeniać róże , ale dopiero na wiosnę, teraz przygotowuję sobie ukorzeniacz domowym sposobem ,przyda się w przyszłym sezonie , możesz podać przepis?
Ależ oczywiście ,szukałam trochę w necie na temat ukorzeniania,oraz ukorzeniaczy , i tak włąśnie doszukałam się tej receptury ,może i dość kłopotliwa w przygotowaniu ,ale cóż mnie się wydaje że mimo wszystko warto ją przygotować i zastosować w praktyce tutaj proszę podaję Wam link Clonex domowym sposobemhttps://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s& ... deama2314g