Hortensje w moim ogrodzie cz. 2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Hortensje w moim ogrodzie cz. 2
Małgosiu,piękne zdjęcia takie nastrojowe uwielbiam je oglądać 

- slotys
- Od: 9 lut 2012, o 09:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Alu, Natalko, Martusiu bardzo dziękuję Wam dziewczyny za słowa uznania. Szkoda ,że nie widzicie jak puszę się po takich pochwałach . Fajnie ,że doceniacie moje starania . To dla mnie bardzo ważne.
Dzisiaj niestety nie mam świeżych zdjęć , gdyż zaraz po powrocie z pracy nawiedzili mnie goście , których właśnie pożegnałam. Więc nie było czasu żeby pobiegać po ogrodzie z aparatem . Inna sprawa ,że pogoda też nie zachęcała do wychodzenia z domu. Zimno i deszczowo...
Ale nic nie szkodzi - może kilka wspomnień lata ...

Uploaded with ImageShack.us

Dzisiaj niestety nie mam świeżych zdjęć , gdyż zaraz po powrocie z pracy nawiedzili mnie goście , których właśnie pożegnałam. Więc nie było czasu żeby pobiegać po ogrodzie z aparatem . Inna sprawa ,że pogoda też nie zachęcała do wychodzenia z domu. Zimno i deszczowo...
Ale nic nie szkodzi - może kilka wspomnień lata ...

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Małgosiu,nie mogę się napatrzyć na twoje hortensje ,ciągle mi mało 

- slotys
Martuś dziękuję...
W takie słoneczne dni jak dziś ...kocham jesień...

W takie słoneczne dni jak dziś ...kocham jesień...

-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Ale pięknie wyglądają hortensje z różami 

- slotys
Natalko dziękuję...
Kilka dzisiejszych fotek ze słonecznego jesiennego ogrodu...

Kilka dzisiejszych fotek ze słonecznego jesiennego ogrodu...

- terlica
- 500p
- Od: 24 mar 2013, o 07:26
a brązowa hortensja z zieloną gałązką trzmieliny
U nas pogoda w kratkę, jeden dzień świeci słońce,dwa dni szaro,buro i ponuro.Dzisiaj akurat ponoru i pada

U nas pogoda w kratkę, jeden dzień świeci słońce,dwa dni szaro,buro i ponuro.Dzisiaj akurat ponoru i pada

Pozdrawiam-Ewa
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Małgosia....u Ciebie wiosna piękna,lato cudne a jesień zjawiskowa....piękny masz ogród i cudne w nim nasadzenia
ominęłam watek ale już nadrabiam

ominęłam watek ale już nadrabiam

-
- 1000p
Bardzo, bardzo ładne 
A ta szyszka w kamieniach to zamierzona dekoracja? Wygląda super

A ta szyszka w kamieniach to zamierzona dekoracja? Wygląda super

Zgubiłam Ciebie ale już na szczęście znalazłam, czytam że chciejstwa przyszły na ażurki
. Ja też na początku miałam tylko pełne - później przyszły ażurki. Czytalam że na liście masz Ruby- u mnie to ostatnia hortensja którą chcę u siebie na działce- oprócz tej już nic nie kupuje 

Pozdrawiam. Ewa
- misia53
- Od: 3 paź 2011, o 00:32
Małgosiu...piękne kolory jesieni uchwyciłaś ,kolorowa ta jesień u ciebie róze przebarwione mnie zauroczyły.
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
- jola1313
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Piękny masz ogród
Ale hortensje cudne po prostu.Zachorowałam na nie w tym roku.Czy będę mogła na wiosnę kupić od Ciebie jakieś zielone szczepki?

Ale hortensje cudne po prostu.Zachorowałam na nie w tym roku.Czy będę mogła na wiosnę kupić od Ciebie jakieś zielone szczepki?

- slotys
Dziewczęta dziękuję Wam bardzo za odwiedziny...
Ewciu- terlica u nas padało w czwartek , w piątek też było nieciekawie ale od wczoraj świeci słoneczko. Z ty ,że wczoraj było cudnie ale dzisiaj "łeb urywa" tak strasznie wieje...
Grażynko dziękuję Ci kochana za te miłe słowa ale uwierz mi nie wszystko u mnie jest takie "cacy". Są miejsca w ogrodzie z których jestem zadowolona , inne znowu ciągle zmieniam . Kiedy ja te hektary obsadzę aby wreszcie mieć mój wymarzony gęściutki ogród.
Natalko dziękuję ... co do szyszki to wyobraź sobie ,że zobaczyłam ją dopiero na zdjęciu. Nawet to fajnie wyszło.
Ewciu - mewa cieszę się ,że znalazłaś mój nowy wątek . Zapraszam Cię do mojego ogrodu. Dobrze wyczytałaś ...lista chciejstw wydłuża się . Kiedyś nawet nie pomyślałabym ,że chcę mieć w ogrodzie kolekcję ażurowych i ogrodówek i bukietówek,ponieważ podobały mi się wyłącznie hortensje o dużych pełnych kwiatach. Ale widocznie "z wiekiem "zmieniają się gusta i tak jest ze mną. W RUBY zakochałam się , w CANDLELIGHT - też , w AMMARIN - też .....i pewnie jeszcze mogę tak długo.
Wiesiu dziękuję ci ...staram się pokazać na zdjęciach ,że jesień w ogrodzie i jej kolory są zachwycające. Takie komentarze jak twój pozwalająmi wierzyć ,że chociaż trochę udaje mi się to...dziękuję...
Jolu cieszę się ,że podobają Ci się moje ulubienice. Nie dziwię Ci się ,że zawróciły Ci w głowie bo to naprawdę przepiękne rośliny i warto je uprawiać .
Odbierz PW
Cieszmy się więc kolorami jesieni...

Ewciu- terlica u nas padało w czwartek , w piątek też było nieciekawie ale od wczoraj świeci słoneczko. Z ty ,że wczoraj było cudnie ale dzisiaj "łeb urywa" tak strasznie wieje...
Grażynko dziękuję Ci kochana za te miłe słowa ale uwierz mi nie wszystko u mnie jest takie "cacy". Są miejsca w ogrodzie z których jestem zadowolona , inne znowu ciągle zmieniam . Kiedy ja te hektary obsadzę aby wreszcie mieć mój wymarzony gęściutki ogród.
Natalko dziękuję ... co do szyszki to wyobraź sobie ,że zobaczyłam ją dopiero na zdjęciu. Nawet to fajnie wyszło.
Ewciu - mewa cieszę się ,że znalazłaś mój nowy wątek . Zapraszam Cię do mojego ogrodu. Dobrze wyczytałaś ...lista chciejstw wydłuża się . Kiedyś nawet nie pomyślałabym ,że chcę mieć w ogrodzie kolekcję ażurowych i ogrodówek i bukietówek,ponieważ podobały mi się wyłącznie hortensje o dużych pełnych kwiatach. Ale widocznie "z wiekiem "zmieniają się gusta i tak jest ze mną. W RUBY zakochałam się , w CANDLELIGHT - też , w AMMARIN - też .....i pewnie jeszcze mogę tak długo.
Wiesiu dziękuję ci ...staram się pokazać na zdjęciach ,że jesień w ogrodzie i jej kolory są zachwycające. Takie komentarze jak twój pozwalająmi wierzyć ,że chociaż trochę udaje mi się to...dziękuję...
Jolu cieszę się ,że podobają Ci się moje ulubienice. Nie dziwię Ci się ,że zawróciły Ci w głowie bo to naprawdę przepiękne rośliny i warto je uprawiać .
Odbierz PW
Cieszmy się więc kolorami jesieni...

no to jeszcze koniecznie magical Flame i Wim's red - tym się z kolei pięknie wybarwiają liście na jesieni 

Pozdrawiam. Ewa
-
- 1000p
A to Ci niespodzianka z tą szyszką
u Ciebie jak zwykle pięknie
Mewo (Ewo), po 'Magical Flame' zapraszam do mnie

Mewo (Ewo), po 'Magical Flame' zapraszam do mnie