Justynko, ja czekam na kwiaty w morelowym pełnym i potem zdecyduje czy połączyć z tym czerwonym pełnym Haniu , na pewno znajdziesz jeszcze ciekawsze, trzymam kciuki
Marylko hibiskusowa kolekcja godna pozazdroszczenia A kwitnienia po prostu zjawiskowe , aż żal , że możemy się nimi cieszyć tak krótko.Ale przy Twoje ilości hibiskusów , jak wszystkie po kolei zaczną kwitnąć , będziesz się nimi mogła cieszyć na pewno dłużej
Marylko gdzie Ty trzymasz te wszystkie roślinki, bo i hibiskusy ,i kolcherie,i skrętniki.
Hibiskusy ślicznie Ci kwitną , ja jakoś nie pałam miłością do tych kwiatów i chyba dobrze bo gdzie bym je postawiła.
Aniu , Bardzo się cieszę. Ale jak widzisz, znalazłaś mnie w nieciekawej sytuacji. Gdyby nie mały rudzielec na którego czekam, to była bym bardzo załamana utratą tych wszystkich moich zdjęć na f.o. Teresko i Haniu, spróbuję dalej poprowadzić ten wątek.
Marylciu kochana coś ty sobie za stratę zafundowała...buuu... muszę cię na kawkę odwiedzić... jak wyglądasz jutro z czasem ? Planuję na 12tą jechać do egzotarium... może jeszcze ze mną pojedzie 1 forumka Beatka ale to po południu będę wiedziała... i nie myśl o tym aby kończyć z wątkiem i takie tam