Ogród 2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród 2
Sylwio,miłej soboty życzę ,Konferencja,to stara odmiana gruszki ale dalej nie wychodzi z mody bo taka pyszna,jaj nazwa pochodzi od długich konferencji w czasach komuny 

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Po nocnym przymrozku nastał piękny słoneczny ale chłodny dzień. Z braku planów postanowiłam zakasać rękawy i wziąć się ostro do grabienia liści i kolek od sosny. Tylko zdążyłam pograbić a już na nowo liście leciały
e-babcia- Jadziu jestem
anym - Aniudziękuję, już przystopowałam, najgorsze dni już za mną teraz tylko będzie lepiej. Dzisiaj właśnie wypoczywam i podziwiam piękną jesień.
wiewioreczka- Anetko dziękuję, jaka miła niespodzianka Cię spotkała. Słonie z podniesioną trąbą to szczęście
Jestem bardzo ciekawa jak wyglądają bo pomysł na kwietnik nie byłby głupi ale poproszę o zdjęcie
Oj ja na razie za drzewa owocowe się nie biorę ale też słyszałam ze odmiana Konferencja jest najlepsza. Napisz czy udało się znaleźć tą odmianę
koziorożec- Martusiu oj tak poniedziałki zawsze sa ciężkie, ciężko się z łóżka podnieść i jeszcze zawsze jest najwięcej pracy. Sobotę i niedzielę lubię najbardziej z wszystkich dni tygodnia
aage- Agnieszko najlepiej to lubię piątki bo już bliżej do weekendu
jonatanka- Joasiu ciężko żebyś wiedziała. Weekend tak szybko przemija że nawet nie zdążę się nim nacieszyć a tu już poniedziałek
anabuko1- Aniu wtorki już są lepsze ale też w pracy różnie bywa. Cieszymy się z roślin nawet jeśli wypuszczą po jednym kwiatku.
Magda30- Magduś zapraszam wpadaj ile chcesz
reniusia20- Renatko już jestem po ciężkim tygodniu nastaje upragniony weekend
Paulii- Paulinko dziękuję , marcinki w tym roku przynajmniej u mnie są słabiutkie. a w chryzantemach to się zakochałam
Dziękuję wszystkich i również cieplutko pozdrawiam i miłej soboty życzę.

Po nocnym przymrozku nastał piękny słoneczny ale chłodny dzień. Z braku planów postanowiłam zakasać rękawy i wziąć się ostro do grabienia liści i kolek od sosny. Tylko zdążyłam pograbić a już na nowo liście leciały

e-babcia- Jadziu jestem

anym - Aniudziękuję, już przystopowałam, najgorsze dni już za mną teraz tylko będzie lepiej. Dzisiaj właśnie wypoczywam i podziwiam piękną jesień.
wiewioreczka- Anetko dziękuję, jaka miła niespodzianka Cię spotkała. Słonie z podniesioną trąbą to szczęście

koziorożec- Martusiu oj tak poniedziałki zawsze sa ciężkie, ciężko się z łóżka podnieść i jeszcze zawsze jest najwięcej pracy. Sobotę i niedzielę lubię najbardziej z wszystkich dni tygodnia

aage- Agnieszko najlepiej to lubię piątki bo już bliżej do weekendu

jonatanka- Joasiu ciężko żebyś wiedziała. Weekend tak szybko przemija że nawet nie zdążę się nim nacieszyć a tu już poniedziałek

anabuko1- Aniu wtorki już są lepsze ale też w pracy różnie bywa. Cieszymy się z roślin nawet jeśli wypuszczą po jednym kwiatku.
Magda30- Magduś zapraszam wpadaj ile chcesz

reniusia20- Renatko już jestem po ciężkim tygodniu nastaje upragniony weekend

Paulii- Paulinko dziękuję , marcinki w tym roku przynajmniej u mnie są słabiutkie. a w chryzantemach to się zakochałam

Dziękuję wszystkich i również cieplutko pozdrawiam i miłej soboty życzę.

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ogród początki - zapraszam serdecznie

http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=64054 Zapraszam serdecznie wszystkich.....
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sylwia, jakie masz cudaśne bukszpany
I jakie duże!
Co do liści, to syzyfowa praca, też tak mam .......Postanowiłam, że poczekam aż spadną wszystkie
Miłego wieczorku.

Co do liści, to syzyfowa praca, też tak mam .......Postanowiłam, że poczekam aż spadną wszystkie

Miłego wieczorku.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
U mnie spadły już wszystkie liście...no prawie
też ruszyłam z grabiami w ogród.
Bukszpany masz piękne

Bukszpany masz piękne

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Sylwio 
Ale masz śliczne chryzantemki
Miłej niedzieli

Ale masz śliczne chryzantemki

Miłej niedzieli

-
- 200p
- Od: 12 lut 2013, o 08:13
Witam Cię Sylwunia ! Ogrod masz piękny,wiem ,że kosztuje to dużo pracy i wyrzeczen ale efekt cudowny i to cieszy. 

Kwiat zyje,kocha i przemawia cudownym językiem.
(Peter Rosegger )
Z pozdrowieniami BARBARA
(Peter Rosegger )
Z pozdrowieniami BARBARA
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Sylwunia
pracuś z Ciebie ,a chryzki

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Sylwio,tak szybko minęła nam niedziela, piękne masz chryzantemy ,ja też się w nich zakochałam,pozdrawiam
jutro znowu wyjeżdżam na grzybki w świętokrzyskie na cały tydzień
jedzenie już przygotowane

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Sylwuś teraz każde kwiaty cieszą
twoje chryzantemy piękne
a bukszpany wielgachne
podziwiam...swój wiek muszą mieć