LAMIO KOCHANIE GDZIE SIĘ PODZIAŁAŚ- URLOPIK MASZ??/ TO CHYBA PEWNE . Jak wrócisz to rzuc fotki i napisz co u Ciebie na dzialce. Buziaki kochana :P :P :P :P
Witam Całkiem niedawno jesteś na Forum ( ja też od niedawna śledzę ten wątek) ale proszę ile humoru wnosisz tu u siebie...- Barak nazywasz Altanką,...i cały bałagan za... przeproszeniem...nie dokańczę....ale dałaś radę to ogarnoć . Podziwiam Ciebie i Twoje postępy.Pracowitość górą. A owoce które zbierasz nagrodą. Pozdrawiam cieplutko Zyta.
Lamio, co sie dzieje. Czemu nie piszesz, odezwij się. I pokaż fotki z działki. Ja wyjeżdzam to sie dopiero w listopadzie odezwę, a chcę wiedziec co u Ciebie. Daj znaka koniecznie. :P
LAMIO w te pędy z Nowym Rokiem do Ciebie biegiem, bo dałas znaka ze jesteś. Co u Ciebie kochana, jak Twoja działka i w ogóle to musisz sie nieźle wytłumaczyc :P (żart). Pozdrawiam i jak tylko Tobie czas pozwoli to napisz cos kochana. Buziaki :P
No to na to wychodzi, że ja poganiałam. :P Wiem, że różne mogły być przyczyny. Cieszę sie bardzo, że jesteś już z nami. Pozdrawiam. I czekam na fotki z działki obojętnie w jakim sezonie-choc jedną.
Zaciekawiona wdepnełam dziś do ciebie i aż się łezka zakręciła .
Działkę miałas w kiepskim stanie ale teraz wygląda super.
Ja na wiosnę też zaczynałam od walki ale z podagrecznikiem .
Będę zaglądać do ciebie z ciekawością
Lamio witaj. Ale cudne widoki pokazałaś z wakacji. Tak czy inaczej odpoczęłaś jak trzeba. U Ciebie pewno tez teraz zima na całego. Już nie mogę sie doczekać jakie zmiany u Ciebie na działce. Pozdrawiam i czekam. Oczywiście zajrzyj tez do mnie kiedy masz chwilke. :P