Ewo ostatnie nasturcje u mnie rosną w zacisznym osłoniętym miejscu i mróz ich nie sięgnął, clematisy osłania altanka od wschodu i też im nie jest po przymrozkach,mają sporo pąków,wszysktie pewnie nie zdążą się rozwinąć, cieszą jeszcze te ostatnie kwiatki
Alu dobrze że mam Was,jakoś łatwiej przebrnąć przez te wszystkie kłopoty
Grżynko ostatnie kwiaty a bardzo cieszą nasze oczy, oj chciałoby się ten czas zatrzymać na dłużej a już niedługo spadną wszystkie liście i zrobi się ponuro w naszych ogrodach... ach ju...
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Kochani cieszę się że mnie odwiedzacie dzięki za miłe słowa
Podzielę się z wami dobrą wiadomością,mąż miał dzisiaj robione ważne badanie , na szczęście wszystko jest w porządku , odetchneliśmy z ulgą , noc nie przespana , dużo było stresu i nerwów, dzięki dziewczyny za wsparcie teraz już się położę bo padam ze zmęczenia , miłej nocki
Grażynko!...zawsze musisz być...właściwie musicie być dobrej myśli...innej opcji nie dopuszczajcie .Wiem coś o tym...pozytywne myślenie i nastawienie . Mój eM od 4 lat ...też co roku każde badanie przechodzi w stresie.Pozdrawiam serdecznie Ciebie i męża i dzielę z Wami radość .