"Ładne kwiatki"... spod wiejskiej chatki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: "Ładne kwiatki"... spod wiejskiej chatki

Post »

;:196 Helenko ;:306 ;:306
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Poczytałam, ale nadal nie bardzo rozumiem co z tą piłą...dla większej satysfakcji rżniecia Banderasowi potrzebna czy Ty chcesz rżnąć na boku? ;:306 ale jak już znajdziesz, to napisz co i jak, bo i mnie takie narzedzie jest pilnie potrzebne, a mój chłop uparcie twierdzi, ze od rżnięcia to jest on a mi nie wolno bo sobie coś utnę...a niby co bym miała? :wink:
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Basiu pooglądaj sobie w markecie budowlanym (np w Twojej Mrówce) tarcze do pilarek. No i zapytaj fachowca. Tarcze sprzedawane są z dwoma (przeważnie) kółkami do ścieśniania dziury ;:306 . Głupio brzmi ale tak jest, naprawdę. Pilarka jest sprzętem w dechę, ale tnie prosto i swoją wagę ma. I blatu potrzebuje ;:224 . Wyrzynarką tnę w powietrzu, na blacie .......
(chciałam napisać, że pod blatem :lol: ale nie, taka dobra to ona nie jest ). Dla mnie wyrzynarka jest "numero uno", wkrętarka - numero duo ;:215 . Wiertarka - czasami, piła spalinowa ( odpalić nawet nie mam siły). Ale dwa dni temu kupiłam szlifierkę oscylacyjną - też super urządzenie ;:215

No, tośmy sobie pogadały, tak po damsku ;:306
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

Lakier do paznokci nie potrzebny będzie ;:306 ;:306 ;:306
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ElleBelle pisze:Lakier do paznokci nie potrzebny będzie ;:306 ;:306 ;:306
Ależ bedzie! Jak już Basia kupi sobie te wszystkie cuda, to musi nabyć Dremmela...to jest dopiero fajna zabawka, paznokcie nawet mozna sobie na wysoki połysk wypolerować i wyciąć w ozdobny rancik :D
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

Ja dzisiaj jadę do lasu sprawdzić czy mnie tam nie ma oprócz grzybków ;:306
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Elu zabierz mnie ze sobą ;:196
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No tak trochę ....śta sobie pokpiły ze mnie ;:306 paznokcie hoduję tylko gdy mam jakąś imprezę poważną w najbliższym czasie a teraz komunia wnuka dopiero .....ręce mam mocno zaniedbane bo w rękawicach jakoś nie umiem ;:131
Narzędzia zamówiłam Banderas nic jeszcze nie wie ;:oj i obawy mam bo mimozami jesień..... a on depresyjny i delikatny jako ta mimoza, może się załamać :evil:
Ponieważ dziś Dzień Edukacji to moje najmłodsze(3) wnuczę pokażę jakie zaczytane
Obrazek

Kuba też się edukuje w wiązaniu sznurowadeł

Obrazek

Mati uczy się konnej jazdy
Obrazek
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Basiu Twoje wnuczęta głodne wiedzy, że ho ho, a Banderasem się nie przejmuj, powiedz, że to już prezent gwiazdkowy i na więcej niech nie liczy ;:306
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Bogusiu Ja dla siebie kupuję ....on nie cierpi majsterkowania i nie ośmieliła bym mu prezent narzędziowy zrobić.... poza tym zacofany jest z deka a nawet ....wycofany ;:201
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ra_barbara pisze:Bogusiu Ja dla siebie kupuję ....on nie cierpi majsterkowania i nie ośmieliła bym mu prezent narzędziowy zrobić.... poza tym zacofany jest z deka a nawet ....wycofany ;:201
Bogusiu, ale prezent dla Ciebie od Niego - niech chłopina się ucieszy, ze ma kłopot z wyborem z głowy ;:306 Ja sobie na przykład właśnie kupiłam w prezencie dwie książki o szydełkowaniu i najnowszą Bridget Jones...na dzień nauczyciela, parę lat uczyłam, to się należy przez sentyment do dawnych czasów, nie? :D Fajnie zaczytane dziecię Ci rośnie! moja zaraza litery zna, czytać by mogła, ale się zaparła, że się uczyć nie bedzie, bo nie :evil:
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Wiecie...ja jakaś chyba za bardzo kobieca jestem...o ile wszelkie narzędzia mechaniczno-elektryczne to sprawa męska... :D
No jakoś mam w tym miejscu dziurę w intelekcie :(
Czasem myślę, że to dobrze, bo już musiałabym zupełnie wszystko robić, ale czasem, jak tam przypominam bez przerwy, czyli raz na pół roku... :roll:
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pati mój mi w sklepie pokazał, co to mu jest nie zbędne do życia ......szlifierkę taśmową.....oj wzdychał do niej, oj przewracał oczkami, ale ja nie ugięta i nie kupię.....................a może muszę, bo nadal drzwi mam w przed pokoju nie zrobione, bo mężuś twierdzi, że bez tego sprzętu nie da się....... muszę i ja coś sobie upatrzyć i do jakiegoś robokopa oczkami przewracać, może mi mężuś kupi :?:

....no mój już dostał w tym miesiącu drogi sprzęt do obcinania drzewek, no to teraz na mnie kolej co nie??
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bogumilka pisze:Pati mój mi w sklepie pokazał, co to mu jest nie zbędne do życia ......szlifierkę taśmową.....oj wzdychał do niej, oj przewracał oczkami, ale ja nie ugięta i nie kupię.....................a może muszę, bo nadal drzwi mam w przed pokoju nie zrobione, bo mężuś twierdzi, że bez tego sprzętu nie da się.
Da się, tylko wolniej, takim skrobakiem, co ja mam....jakieś 5 do 10 razy tańszy od szlifierki ;:224 ale wyjedziesz, bedzie miał czas, to niech sobie skrobie, a Ty za różnicę kup sobie coś ładnego :wink:

Ewo, no ja dlatego się nauczyłam te cuda obsługiwać, bo u nas naprawy mocy urzedowej nabierają mniej więcej po roku....zostało nam jakieś 40 lat zycia, nie zdążymy przy tym tempie wyremontować domu ;:224
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

No to sobie poczytałam ;:306 dwa razy się wracałam ....czy to aby babski watek....a jednak ;:224
ja nie mam takich zdolności i ciągot....a może mam ? w każdym razie-nie próbowałam ;:202
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”