Witam serdecznie niedzielnie , weekend spędziłam u córki pod Gorzowem ,niedawno wróciliśmy zrelaksowani i wypoczęci,młodzi mieszkają pod lasem , uroki jesieni i świeże leśne powietrze,obowiązkowo grzybobranie z wnukiem,akumulatory naładowane
odpowiem teraz każdemu z osobna
Alu mam nadzieję że syn zdrowy i jutro będzie miał to potrzebne badanie
Sylko witam Cię kochana , dzięki za pochwały rabatki , ten cyprysik o który pytasz to tępołuskowy a nazwa wyleciała mi z głowy ,wiem że wolno rośnie a liście będą miały pokrój paproci ,świerk serbski Karel też wolno rosnący, jak u Ciebie się miewa i jak długo go masz,miłego tygodnia Ci życzę
Joasiu dzięki w imieniu działeczki

poplon siejemy co roku bo to nigdy nie zaszkodzi,przed kopaniem damy w tym roku wapno Dolomitowe

obornik granulowany dawałam w zeszłym roku
Terliczka witam cię serdecznie , cieszę się że podoba Ci się u mnie , widzisz jabłuszek u nas tyle że będziemy rozdawać bo sami nie przejemy a szkoda żeby się zmarnowały,lilie to moje najukochańsze kwiaty,co roku powiększam kolekcję, dalie w donicach to mój pomysł z tego samego względu co u ciebie ,brak miejsca na rabatach,
z juką to chyba jednak nie będę rozsadzać bo też bym chciała zobaczyć ze cztery kwiatostany w kupie,
Kolorowych snów dla wszystkich
i na koniec nasz kochany urwisek pod palmą przed swoim domem