Kochani!...miło Was gościć...dziękuję serdecznie,ze pamiętacie o mnie. Mam wyrzuty sumienia ,że Wasze ogrody rzadziej odwiedzam, ale o Was nie zapominam. Dzień mam wypełniony po "brzegi'..zwłaszcza pracami remontowymi, a jeszcze dom, ogród, rodzina.
Marzenka!/sosenki/...no to

dla sąsiada.Dziękuję za miłe słowa
Aniu!/wielkakulka/...ja też mam zaległości . astry jeszcze kwitną ...a chciałabym zebrać nasionka.
Pozdrawiam serdecznie
Eluniu!...dziękuję

...u mnie też są niedoskonałości
Jurku!/semper/...dziękuję za zdjęcie ... gazele

milo wspominamy tamtą wyprawę.Przejazd odkrytym autobusem po safarii nawet dla dorosłych okazał się atrakcją. Pozdrawiam serdecznie
Tereniu 
...zdrówko wróciło do normy

Pogoda fantastyczna a w ogrodzie cudowne kolory jesieni z pozostałościami letnich kwiatów. Uwielbiam takie widoki.
Renatko!/ bebeluch/witaj
Kochana , efekt końcowy fotek to zasługa programu , który możesz sobie ściągnąć/ darmowy/. Zdjęcia moje jakościowo wcale nie są takie dobre...może sobie kiedyś sprawię lustrzankę na razie wystarcza mi KodakC140. Pozdrawiam
Grazynko! 
...urocze te gazele, nieprawdaż?
Jurku!...takie stadko przydałoby mi się w moim mega ogrodzie, albo nie... wolałabym ...flamingi... nad stawem
Teraz mam od czasu do czasu brodzącą czaplę...też dobrze , wszak zachłanna nie jestem.