A gdyby się przy zamianie palika kawałeczek filka niechcący oderwał - jestem chętna na niego.
A w zamian - też mogę oderwać kawałaczek jakiejś roślinki dla Ciebie

Tak od małej szczepki przytargałam od znajomejKaRo pisze:Gosiu jaki on dorodny,gigant wręcz.![]()
Bardzo mi się podoba taki wielki okaz.
Długo go hodujesz? Też od szczepki może?
A pH."Painted Lady" (bo to chyba on?) bardzo ładna sadzonka!
Udany zakup!
będę pamietaćjustus27 pisze:Świetna nowość
A gdyby się przy zamianie palika kawałeczek filka niechcący oderwał - jestem chętna na niego.
A w zamian - też mogę oderwać kawałaczek jakiejś roślinki dla Ciebie
Niunia1981 pisze:No niejak ja mogła przegapić Twój nowy wątek
przebacz kochana
![]()
Melduję grzecznie że zaległości nadrobiłam, posiedziałam na Twoim cudnym balkoniku, pogadałam z krasnoludkami, pozachwycałam się domowymi kwiatuszkami i już jestem na bieżąco
Wiesz co to zależy jeszcze jaki masz balkon goraco tam czy raczej w cieniu ?Dumbledore pisze:Gosia - poleć mi jakieś szybkorosnące i bezproblemowe balkonoweChcę mieć na wiosnę małpi gaj - a w sumie miejsca mam sporo i fajnie by było popijać kawkę w otoczeniu przyrody
Wymyśliłam już tułacza pstrego, szczawik trójkątny i geranium
Podobno tułacz pachnie pomarańczą, a geranium ma taki cytrynowy zapaszek - i właśnie tak chcę - delektować się cytrusowymi zapachami
Aha, cytrynę też wsadziłam (może wyrośnie)
Jestem jestem podziwiam wasze badylki na forumDumbledore pisze:Gosia - coś Cię ostatnio nie widać...hop hop gdzie jesteś?Balkon już pewnie opustoszał, rób foty klatkowe
pociesze cię ze ja też tak mamhanka101 pisze:![]()
Koniczynko wpadłam z rewizytą i co ja widzę![]()
5 części przede mną
Będzie co czytać i oglądać w długie zimowe wieczory
Chociaż za każdym razem gdy oglądam kilkuczęsciowe wątki Forumowiczów to moja lista zielona must have wydłuża się do granic niemożliwości
Aż się boję co będzie tym razem
![]()