Elciu a już myślałam że Ty też miałaś ćmę
Pati no widzisz! bo Ci za pieniądze tacy są bezwzględni, z tymi darmowymi można się umówić na dogodny termin
Jurku tak wczoraj wreszcie poczytałam trochę i do października fruczy po ogrodach
Aniu Droga ja też się uczę na FO przez te półtora roku to jakbym fakultet skończyła
Agnieszko wczoraj odniosłam wrażenie że on jest już oswojony

o ile ćmę można oswoić. w tym roku zamówiłam tą chryzantemkę i też mi się podoba - taka stokroteczka
Aniu dziękuję !
warunki do robienia zdjęć były wczoraj fantastyczne ale dzisiaj chyba też będą. Na pewno będą do pracy - idę sadzić przesadzać
Iwonko to było naprawdę miłe spotkanie i myślę że nasze też takie będzie, a wierzę że prędzej czy później......
Tak.... stan kuchni po powrocie mnie zaskoczył, bo mój M tworzy wina teraz a swojego bałaganu jakoś się nie widzi
Fraszko Natalko? cebulki można w internecie bez wychodzenia do miasta zakupić i wielu dostawców jest wiarygodnych a na FO zaraz wszyscy Ci powiedzą którzy
Taką różę możesz sobie na wiosnę z patyczka ode mnie wyhodować
Kochani znikam w ogrodzie do wieczora bo mam do posadzenia kilkanaście a przesadzenia kilka roślin i trzeba aurę wykorzystać! Pięknego dnia!

Wieczorem pobuszuję u Was bo już wyspana jestem, odrobiona będę to mogę noc naderwać
Kasiu w ostatniej serii zdjęć nie ma miskanta - to jest bambus ma ok 10 lat a w tym ogrodzie 8.
Tak wyjechałam zaraz po przymrozkach, a to są konsekwencje dalsze !
Dorotko ale październik to jeszcze jego czas byle pogoda mu dopisała, widać że zbiera zapasy na odlot. Też go lubię