Anolkowe roślinki
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kanapa stoi tóż przy balkonie - siadajcie. Antooosiu zamordowałam wszystki szczepki hibków od Ciebie, tą od Figi i jeszcze inne - więc nie jestem w nich mocna
A szeflerka drzewkowa to od Ciebie - jak znajdziesz w necie porównaj proszę z Hong Kongiem - bo może to dwie nazwy na jedną odmianę? Bardzo mi ta podpasowała do tego zdjęcia. Ale nic to, w naszym kraju jeszcze raczkujemy z oznaczaniem odmian - więc tak widać musi być. Na razie pozostanie dla mnie Hongiem :P choć i capella kropka w kropkę
A jeszcze do hibków wracając ślinię się codziennie przed wystawą kwiaciarni, gdzie stoi średniej wielkości hibek różowy pojedynczy - tylko cena jak dla mnie zawrotna - 45zł

A szeflerka drzewkowa to od Ciebie - jak znajdziesz w necie porównaj proszę z Hong Kongiem - bo może to dwie nazwy na jedną odmianę? Bardzo mi ta podpasowała do tego zdjęcia. Ale nic to, w naszym kraju jeszcze raczkujemy z oznaczaniem odmian - więc tak widać musi być. Na razie pozostanie dla mnie Hongiem :P choć i capella kropka w kropkę

A jeszcze do hibków wracając ślinię się codziennie przed wystawą kwiaciarni, gdzie stoi średniej wielkości hibek różowy pojedynczy - tylko cena jak dla mnie zawrotna - 45zł

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli
To moje dwa kochane olesie, jeden kradziony = ten jeszcze nie kwitnie - ale ta szczepka przetrwała ze mną zimę, więc pokładam w nim duże nadzieje. Drugi dostałam od wspaniałej Forumki, całkiem niedawno
Był już zaczątkami pąków, więc to nie moja zasługa. Już niedługo oczekuję kwiatków. Chętnie adoptuję inne kolorki

- anoli
I jeszcze Asparagus sprengera z nasionek, który jest nader skromny. Marzy mi się jedna pierzasta roślinka koło łóżka, ale to chyba nie będzie on
Razem z nim przedstawiam Aspidistrę - zdobycz forumkową
, która niestety nie chce rosnąć

- anoli
Oby - chciałabym mieć kiedyś bujną
A może ktoś ma odstąpić bulwki asparagusa? Pokażę Wam jeszcze wieloryby mojego m., który niezadowolony, że dłubię przy roślinkach - poszedł dłubać u swoich rybek
(jakość taka sobie, i coś mi się z datownikiem pomieszało
)

- anoli
Na zdjęciach są Skalary i giętkoząb czarnobrzuchy - opaczek, kirysek, i glonojad - zbrojnik niebieski
A tak mój królewicz wykorzystał moment nieuwagi przy sprzątaniu szafy

A tak mój królewicz wykorzystał moment nieuwagi przy sprzątaniu szafy