Górki,pagórki i reszta.
- magry
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Górki,pagórki i reszta.
Auricule,o których mówimy,siedzibę rodową miały tam skąd weżmiesz woreczek z końskimi bobkami.Chyba dobrze trafiłem.Przy okazji zapytaj jak tam rosną.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
-
- 1000p
- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Janku tam tylko krówki a koński to w Szczecinie niedaleko mnie moja koleżanka ma konika 

- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Janku
Jesieni u Ciebie wgl nie widać! 

- magry
Widać Renatko, widać.Ja teraz nie sprzątam więc to co uschło lub zmarzło tak zostało.Zresztą sama zobacz.
Dzisiaj było pierwsze golenie.Odsłonił się w ten sposób ognik,który z tej strony był niewidoczny.Jutro następny do golenia.

Dzisiaj było pierwsze golenie.Odsłonił się w ten sposób ognik,który z tej strony był niewidoczny.Jutro następny do golenia.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Janku rzeczywiście zaraz jakoś jaśniej w ogrodzie , więcej światła , te duże drzewa liściaste to też na Twojej działce ?, nie to chyba za płotem . 

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Ale pewnie i u Ciebie dużo cienia przez te drzewa.
Wkleiłam zdjęcia moich 3 kloników
Wkleiłam zdjęcia moich 3 kloników
-
- 1000p
- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Janku i jak zadowolony z obcinki ???
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Z przerośniętymi iglakami też mam problem. Niby od lat wiem, że powinnam coś z nimi zrobić, ale nie wiem co i jak
Jesienne widoki super. O zakupach nawet nie wspominam, by nie budzić swoich chciejstw.
Jednak przy pewnej małej, niebieskiej roślince serce szybciej zabiło. Co to za dzwoneczki?

Jesienne widoki super. O zakupach nawet nie wspominam, by nie budzić swoich chciejstw.
Jednak przy pewnej małej, niebieskiej roślince serce szybciej zabiło. Co to za dzwoneczki?
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Nie mogę się napatrzeć na tą fotkę

jest jak piękny obraz

jest jak piękny obraz

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Janku postrzyżyny odkryły piękno roślinek dookoła iglaczka , teraz są widoczne jak na dłoni.... świetny efekt 

- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Widać,że Twoim roślinom tego trzeba było ! Efekty wizualne na pewno się poprawiły !
.Ja po takim zabiegu u siebie w ub.roku
uzyskałam fajny nowy zakątek , którym się bardzo cieszę .

- misia53
- Od: 3 paź 2011, o 00:32
Janku szybka decyzja ,zaplanowane i wykonane...
masz więcej przestrzeni będziesz mógł coś dosadzić.

Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
- magry
Ewa- A pewnie,że zadowolony.Przy okazji innym też dostało się np.ognikowi,który zawsze ciągnął mnie za koszulę.
Iza- Chciejstwa to tak jak linia widnokręgu.Już,już dochodzisz a tu znowu... i tak dalej.Dzwonek Collina,który w tym roku mi szwankował.Został przesadzony i
nie może dojść do siebie.
Tesiu- Piękny obraz ?.Zasługi mają dwie osoby.Ewa /evastyl/,która mi to doradziła i ja, bardzo leniwa osoba.To są uschnięte łodygi rutewek,tawułek i czegoś
tam jeszcze.Pozostawione samym sobie pożółkły,zbrązowiały i na fotce dają taki efekt.Nie sprzątam w tym roku.Jeszcze to wszystko przykryją liście.Ty też nic nie
rób i będziesz mieć to samo.
Agnieszko- Okazuje się,że ogrodnik,nawet taki jak ja,zawsze powinien za paskiem nosić sekator.
Maryniu- Na pewno dobrze,że zdecydowałem się na to.Tylko tam będzie sucho i trzeba dobrać odpowiednie roślinki chociaż wawrzynki tam rosły i trochę z moją
pomocą radę dawały.
Wiesiu- Nigdy więcej u mnie żadnych tujów. Przy okazji było ich czyszczenie.Dwa wory uzbierało się i to jeszcze nie wszystko.Jutro dokończę.
Teraz idę na kijki i koło szkółki z różanecznikami więc może z jednym wrócę.
Golenie było ale strzyżenie będzie wiosną.No i jakieś poprawki wokół też.

Iza- Chciejstwa to tak jak linia widnokręgu.Już,już dochodzisz a tu znowu... i tak dalej.Dzwonek Collina,który w tym roku mi szwankował.Został przesadzony i
nie może dojść do siebie.
Tesiu- Piękny obraz ?.Zasługi mają dwie osoby.Ewa /evastyl/,która mi to doradziła i ja, bardzo leniwa osoba.To są uschnięte łodygi rutewek,tawułek i czegoś
tam jeszcze.Pozostawione samym sobie pożółkły,zbrązowiały i na fotce dają taki efekt.Nie sprzątam w tym roku.Jeszcze to wszystko przykryją liście.Ty też nic nie
rób i będziesz mieć to samo.
Agnieszko- Okazuje się,że ogrodnik,nawet taki jak ja,zawsze powinien za paskiem nosić sekator.
Maryniu- Na pewno dobrze,że zdecydowałem się na to.Tylko tam będzie sucho i trzeba dobrać odpowiednie roślinki chociaż wawrzynki tam rosły i trochę z moją
pomocą radę dawały.
Wiesiu- Nigdy więcej u mnie żadnych tujów. Przy okazji było ich czyszczenie.Dwa wory uzbierało się i to jeszcze nie wszystko.Jutro dokończę.
Teraz idę na kijki i koło szkółki z różanecznikami więc może z jednym wrócę.
Golenie było ale strzyżenie będzie wiosną.No i jakieś poprawki wokół też.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- misia53
- Od: 3 paź 2011, o 00:32
Janku czy sadzimy drzewa ,czy tuje ,krzewy zawsze tak jest, początkowo chcemy intymności czekamy zeby szybko urosło póżniej delemat .Ja tez mam wiele nie przemyślanych zakładając ogród/dlatego taka nazwa/Trzeba by było co jakiś czas coś wywalić tu delemat by coś inego nie zmarnować,najgorsza głupota sadzenie jałowców.Dlatego ja po jakimś czasie doszłam do wniosku ,małe to sekator i systematycznie strzyć,tylko ...wiek nie pozwala z czasem skakać po drabinie 

Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
Moje nadwyżki