Dziewczyny dzięki za podpowiedzi
Aniu dzięki
Chciałam poznać rady naszych formułowych różanych ekspertów

Mam całą zimę na przemyślenia
Agnieszkogdyby ogród do końca był moją własnościa, to tych dwóch drzew, to są wiśnie, już dawno tam nie ma!!! I tak okrutnie je obciachałam od dołu, za co troche mi się oberwało, ale co mi tam

Myślę, że kiedyś się ich pozbędę a rabata zmieni jeszcze kształt, bo chcę ją poszerzyć
Dzięki za twoje słowo!
Spokojnego wieczorku!
Maju dzięki za obszerna odpowiedź
Ja mam do dyspozycji 5 metrów bieżących rabatki, ile krzaków moge posadzić ? Myślę, że nie wiecej niż ....sześć?
Chyba, że dwa gatunki rabatówek po trzy sztuki, posadze w trójkącie na środku a po bokach i angielki ?
Co do iglaków, to muszę się odgrodzić od sąsiadów, będą się budować i na dodatek od strony mojego ogrodu będą mieć taras.......Co do ich wielkości, to chcę trzymać je w
ryzach będą na równo z siatką a rabatkę mam zamiar jeszcze poszerzyć.Myślałam nad posadzeniem innych roślin, ale jakoś widzę tam róże. Będę miała wszystkie rabatki wokół namiotu nimi obsadzone
Pare z tych róż które wymieniłaś mam już u siebie , o reszcie poczytam, mam na to całą zimę

Co do kolorków, to myślę nad odcieniami różu, ponieważ na rabacie z lewej strony mam bladowce, Kenta i Aspirynkę.
Jeszcze raz dziekuje za porade i życzę miłego wieczoru;:196
Agatko jest mi bardzo miło, że sie ujawniłaś i znalazłaś chwilkę na napisanie paru słów. W dzisiejszych czasach prawie wszyscy jesteśmy zaganiani.....
Co do róż, to właśnie w tym miejscu mam zamiar posadzić je grupowo, dwa, trzy gatunki po dwie, trzy sztuki .Już przebieram nóżkami w oczekiwaniu, jak to wszystko będzie latem wygladać
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam!