
A co do ostrych papryczek to:
-kiszę je z duża ilością czosnku i na wieszch leję oliwę
-opalana z czosnkiem w oleju pycha!!!!!!!! oczywiście tylko dla amatorów ostrego orginalny przepis od pewnego Bułgara

-robię sosy typu sambal tajlandzkie , green sambal z anchoais, manis z tamaryndowcem i inne
-suszę i wędzę
sweety- Aniu dziękuję

iwona0042- Iwonko rosły i przeszły moje oczekiwania, ale miały dobrą opiekę

ewa_rozalka- cały czas szalaję Ewcia, to już pomidorowo-paprykowe uzależnienie

KLEO1-masz rację kochana, pracy co nie miara a i pogoda dopisuje, jeszcze trochę i deszcz będzie, a mu będziemy wspominać plony

labka1- Kasiulek wróciłam, dziś na chwilkę, ale za jakis czas będę nadrabiać wszystkie zaległości

pomidorzanka- Agatko


Wczorajsze zbiory- czerwone to tureckie w 3 odmianach , żółciutkie to piekielnie ostra Madame Janette
