Oj coś mnie od soboty rozkłada mnie coraz bardziej,,,wszystkie kości, bolą,gardło,,,,leżę w łóżku
alicjad31-Alu ;bwoj54-Bogusiu; kwiaty_pol-Paulinko;tesia39-Teresko Dziękuję za tak miłe słowa
juni-Beatko ; Jolu1To dobrze,że nie wszystko przymrozek dotknął,,,bo byłoby juz szaro i buro,,,a tego nie lubie

Ale Szkoda,że przymrozek w tym roku tak wcześnie przesiał roślinki,,,, Aksamitki u mnie jakoś jeszcze się trzymają,chociaz kilka też jest trąconych.Dalie też,,ale marcinki kwitna pieknie
e-babcia-Jadziu Ty komplemenciaro,,, ale to miło,, dziekuje za pochwały
Tajeczkohibiskus trącony,, tez juz pieknie nie wyglada

Ja go potem nie przycinam,,,tylko tak zostawiam, okopczykuje i juz,Dopiero na wiosnę go porządkuję.Chryzantemy moje jak widac,,,malutkie i tylko 4 z tego 2 chba maja pączusie.Z winogronek tez już jest nastawiona naleweczka
AGNESS Aguś wielkie dzięki za pochwały

Mopje chryzantemki to sierpniowy zakup,,,to i jeszcze małe,,,ale i tak czeak na ich kwaitki z ciekawością,,, ,bo to pierwsze ich kwiatuszki,,,może ciepełko jak mówisz,jeszcze będzie i podelektujemy sie jeszcze jesienią.Tylko szkoda,że przymrozek skaskudził niektóre roślinki ,,,ale cóż w takim klimacie ,mieszkamy,,i jakoś musimy sobie z tym radzić
iwwa-Asiu Oj i u mnie jesień swoje piętno odbiła,zwłaszcza z ostanimi przymrozkami,,,dobrze,że nie scieła wszystkiego

I dobrze,że już wyzdrowiałas,,a widzisz mnie teraz coś rozkłada ,,jakieś choróbsko
lora-Misiu Ja po ogrodowych koleuskach tez mam pozamiatane.ale juz dawno kilka sobie urwałam i rosna sobie w domu na parapecie u synia w pokoju,,i tam zostaną do wiosny i potem do ogrodu
nachyłek - coreopsis "Ruby Frost" - w lecie był bardziej plamaisty

teraz jest bardziej bordowy

gipsówka też kwitnie;

ocalała;
-- 7 paź 2013, o 08:47 --
żurawka -Heuchera "Electric Lime"