Gosiu (Giga) - proszę Gosiu (Aurea) - dziękuję
Zapraszam do obejrzenia pozostałych fotek z Gosi działeczki w jej wątku. Tutaj mała próbka tego co zobaczyłam:
Asiu, mamy podobny problem; co prawda mój mąż nie łowi ryb, za to telewizor gra od świtu do nocy (transmisja z Pekinu: albo TV1, albo TV2, albo Eurosport)
To macie fajnie jak tyle czasu oglądacie tv. Ja już pewnie ze dwa miesiące nie oglądałam nic, wolę zdecydowanie radio. Denerwują mnie politycy jak przyszywają sobie łaty jeden drugiemu, a nikt nie jest święty Jak to w powiedzonku "przytykał baca bacy, a obaj jednacy" he he
Halinko ja w telewizji oglądam wyłącznie Sport (przede wszystkim siatkówka i jeździectwo) i kobiece programy ( bardzo lubię TVN Style) a z "wiadomości" to tylko pogodę
Najczęściej moje oglądanie to: tv gra w jednym pokoju a ja w innym siedzę przy komputerze lub zajmuję się jakimiś pracami domowymi.
Ja jesienią i zimą troszkę oglądam, ale tylko wybrane programy, wtedy nie jestem taka zabiegana. Siedzę wygodnie, oglądam a raczej słucham i szydełkuję sobie coś albo na drutkach O(czywiście między przerwami w doglądaniu storczyków