Witaj! Pozwoliłam sobie obejrzeć Twój ogródeczek. Bardzo mi się spodobał. Nie jestem fachowcem, ale wydaje mi się,że mieczyki mają trochę za mokro. Życzę miłego wypoczynku.
Aguś Twoje mieczyki przynajmniej sztywno stoją, moje leżą poprzewracane na wszystkie mozliwe strony, dwie sztuki tylko były w miarę ładne, reszta jakaś taka bezpłciowa, więc nawet im fotek nie robię. Nie mam pojęcia od czego to zależy. Pozdrawiam i milego spokojnego odpoczynku życzę.
Witajcie!!!!! wczoraj poznym wieczorkiem wrocilismy do domku. Pierwsze co zrobilam po rozpakowaniu sie to wyjrzalam na taras- matko i corko!!!!! taki busz mi urosl! roboty mam jeszcze sporo, ale jak sie uporam to powrzucam wam fotki moich nowych roslinek ktore dostalam od mojego tescia:-))
Witajcie!!!!! wczoraj poznym wieczorkiem wrocilismy do domku. Pierwsze co zrobilam po rozpakowaniu sie to wyjrzalam na taras- matko i corko!!!!! taki busz mi urosl! roboty mam jeszcze sporo, ale jak sie uporam to powrzucam wam fotki moich nowych roslinek ktore dostalam od mojego tescia:-))