Nie lubię tej szarości i pustki ,po przymrozakach,,,ogrody wówczas pustoszeją,,i aż w macu lub kwietnią możemy zobaczyć jakieś ładne kolorki

Jeszcze w pażdzierniku nadaja ciepło,,,trzeba jeszcze będzie wykosić trawę,sezon ciągle trwa ,ostatni raz w ubiegłym roku kosiliśmy trawę połowie października, więc jeszcze dużo przed nami :happy:
Zagospodarować winogron trzeba ,bo w tym roku pierwszy raz mam go więcej :W poniedziałek posadziłam tulipany i hiacynty.Ale jeszcze wykopać mieczyki,galtonie,dalie,eukomisy,inkarwilę
anym-Aniu; gracha-Grażynko ; usa1276-Ulu; ewunia7; Helen;reniusia20; dziękuję dziewczyny

.nie wiem ,,czy był mrozek na działce,,od poniedziałku nie byłam tam,,,do tej pory byo jeszcze ładnie
lora-MisiuJa kobeę na wiosnę z sadzonki domowej wsadzam do gruntu,,i tak po przymrozkach zostaje,
alicjad31-AluDziękuję,

Wczoraj akurat byliśmy u kotroli z syniem.zdziwił się ( był drugi lekarz),że tak mocno połamał rekę,,,ale mó,wił,że ręka dobrze została złożona.Dzięki Bogu

.Czsami jeszcze go boli, to bierze przeciw bółowe i jeszcze 3 tygodnie i zdjęcie gipsu.
malgocha1960Gosiu, dziękuję.. dynie,cukinie,paprykę zebrałam w poniedziałe, ale jeszcze w warzywniku zotały pory, marchew ,pietuszka,sałata,,, winogron dzisiaj go oberwe,,,jak jeszcze będzie
Margo2-gosiu Mój guzikowiec kwitł długo w tym roku,tez go podlewałam ,a i teraz jeszcze ładnie wyglada
Te zdjatka były robione w niedzielę,nie wiem czy takie widoki jeszcze zastanę jak pojadę pózniej na działkę
jesienią malowene;

jeżówki;

]
]

pięciornik;