Ilonko 
....nie, nie, córcia już swoje ma

Podmianka na inne będzie dopiero na święta. Ten jest na zamówienie

A tarasowe kompozycje są w rozsypce, bo zabrałam dynie do domku bojąc sie przymrozków i nawet nie wyniosłam z powrotem

bo od rana siedzę w przetworach .... na tapecie soczek winogronowy i sosik cukiniowo-paprykowy z przepisu Priama
Reniu dziękuję

Spróbuj kropelką, ale tego kleju bardzo dużo idzie, kilka lasek na wianek.... starczy Ci na przyklejenie tylko kilku elementów..... kropelka jest dobra, gdy coś się odklei a nie ma pistoletu.... jako taka szybka pomoc
Jadziu.... bo ja nie umiem usiedzieć....ciągle jakieś nowe pomysły kotłują mi się w głowie i nawet czasami jestem sfrustrowana, że nie mam czasu, żeby zrobić wszystko co sobie namyślę

Dziś właśnie dzień przetworów

.... soczek z ciemnych winogron..... aż 3 wiadra..... dziś podołam tylko jednemu

pozostałe jutro i sosik w stylu leczo na zimę, który robię po raz pierwszy....
Kasiu serdecznie dziękuję Ci za takie cieplutkie słowa, jest mi bardzo miło, że podoba się
Wandziu dziękuję, cieszę się bardzo, że podoba się
Te białe kuleczki to susz egzotyczny..... ale dokładnie co, nie mam pojęcia.... to takie długie pałki zakończone takim pióropuszem kuleczek.... pewnie kwiatostany jakichś traw ...
Fajnie, ze chcesz popróbować z wianuszkami

bardzo namawiam, to naprawdę wielka przyjemność
Ewuniu bardzo dziękuję Ci za taką miłą opinię, naprawdę to dla mnie prawdziwa radość czytać takie cieplutkie słowa
Mam taką cichutką nadzieję, że wianuszki jeszcze się Wam nie znudziły, bo wczoraj zrobiłam jeszcze jeden

..... zdjęcia z ogródka zrobię dopiero jutro, więc jeśli nie macie dość, to pokażę kolejny..... również jesienny
Jak macie dość to krzyczcie