Mój zielony świat
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój zielony świat
U mnie dzisiaj ścięło część kwiatków,oj nie dobrze ,nie lubię tego 

- anym
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu jeśli masz możliwość to jak najbardziej okrywaj, oglądałam długoterminową pogodę i początek października ma być ciepły, ale jeśli ma być wyżowo to i przymrozki będą 
Grażynko ja też nie lubię tego okresu, troszkę za wcześnie przyszły przymrozki

Grażynko ja też nie lubię tego okresu, troszkę za wcześnie przyszły przymrozki

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aniu czy u Ciebie również rano przymroziło?
Ściskam ciepło
Ściskam ciepło

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ja tez tak jak Gosia sadzę jakoś chyba bez głowy,potem żal mi większej rośliny przesadzać i tak się przepychają nawzajem.Chciałabym dojść do takiej perfekcji jak Aguniada,ale widocznie mam chaotyczny charakter i kazda nowa rabata z uporządkowanej staje się zwykłym misz maszem.
-
- 200p
- Od: 8 lut 2011, o 18:36

Spacerek po Twoim ogrodzie zaliczony i ...jest ślicznie,zadbany,rozrośnięty i kolorowy

Pozdrawiam Ela
Maleńki ogródek Eli
Maleńki ogródek Eli
- zuzanna2418
- 1000p
- Od: 15 maja 2013, o 09:59
Jesień jesienią, a u Ciebie pelargonie parapetowe całkiem ładnie kwitną. U mnie już tylko zielone zostało. Czy traktujesz trawkę jakimś jesiennym nawozem? Zastanawiam się, czy w tym roku nie podsypać czegoś, podobno trawnik lepiej się regeneruje po zimie.
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję
Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie

moje wątki miastowe i wiejskie
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Witaj Aniu
Przybywam z rewizytą....
Piękny raj sobie stworzyłaś....i tyle w nim ciekawych roślinek-gratuluję
Pozdrawiam cieplutko

Przybywam z rewizytą....
Piękny raj sobie stworzyłaś....i tyle w nim ciekawych roślinek-gratuluję

Pozdrawiam cieplutko

- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Cudny masz ogród, zapisuję i zostawiam na chłodne wieczory żeby obejrzeć dokładnie.
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Aniu witaj, dziękuję za informacje już sobie na karteczce zapisałam. Zaraz poczytam o nim więcej. Mam nadzieje że jest to wytrzymała roślinka i zimy się zbytnio nie boi.
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Aguś u mnie dziś na trawniku było bialutko na szczęście kwiatów nie ścięło, ale pewnie długo nie pocieszymy się kwitnącymi bo niestety w prognozach pogody zapowiadają przymrozki
Gosiu Twój misz-masz jest piękny, nie zmieniaj nic w swoim ogrodzie. Nagroda, którą otrzymałaś o tym właśnie świadczy
Elu witam serdecznie, dziękuję za pochwały i zapraszam jak najczęściej do mojego zielonego świata. W moim ogrodzie brakuje róż, a u Ciebie są i to takie śliczne. Bardzo się cieszę, że do Ciebie zajrzałam, nasyciłam mój wzrok tymi pięknymi kwiatami
Zuziu pelargonie gdybym podsypała nawozem to pewnie kwitły by jeszcze ładniej, ale postanowiłam jeszcze jesienią zrobić sadzonki na przyszły rok.
Trawnika już żadnym nawozem nie podsypuje, za to wiosną traktuje go bardzo konkretnie weltykulatorem.
Graziu witam Cię
bardzo się cieszę, że odwiedziłaś mnie i będzie mi bardzo miło jeśli będziesz odwiedzać moje skromne progi. Zapraszam serdecznie
Justynko witaj
fajnie,że do mnie zajrzałaś, bardzo się cieszę z każdego nowego gościa i zapraszam do częstych odwiedzin
Sylwuś popytałam, poczytałam i wystarczy okryć go gałązkami świerkowymi, ja tak zrobię mam nadzieję, że przezimuje bezproblemowo

Gosiu Twój misz-masz jest piękny, nie zmieniaj nic w swoim ogrodzie. Nagroda, którą otrzymałaś o tym właśnie świadczy

Elu witam serdecznie, dziękuję za pochwały i zapraszam jak najczęściej do mojego zielonego świata. W moim ogrodzie brakuje róż, a u Ciebie są i to takie śliczne. Bardzo się cieszę, że do Ciebie zajrzałam, nasyciłam mój wzrok tymi pięknymi kwiatami

Zuziu pelargonie gdybym podsypała nawozem to pewnie kwitły by jeszcze ładniej, ale postanowiłam jeszcze jesienią zrobić sadzonki na przyszły rok.
Trawnika już żadnym nawozem nie podsypuje, za to wiosną traktuje go bardzo konkretnie weltykulatorem.
Graziu witam Cię

Justynko witaj

Sylwuś popytałam, poczytałam i wystarczy okryć go gałązkami świerkowymi, ja tak zrobię mam nadzieję, że przezimuje bezproblemowo

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Faktycznie rózom przesadzanie nie służy. W pierwszym roku bardzo słabo kwitną, nawet jest szkoła, żeby pierwsze pąki obrywać. Ale ja nie umiem. Żal mi każdego kwiatka.
Niestety wiosną znowu muszę przesadzić 3, 4 róże.
Niestety wiosną znowu muszę przesadzić 3, 4 róże.
- terlica
- 500p
- Od: 24 mar 2013, o 07:26
Szarotki alpejskie piękne,też posiadam i należą do tej grupy roślin,na które napatrzeć się nie mogę 

Pozdrawiam-Ewa

http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=64054 Zapraszam serdecznie wszystkich.....
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Jagódki,jarzębinki i piękne kwiaty,owocowo,kolorowo u Ciebie

- MamciaTerenia
- 1000p
- Od: 1 lis 2012, o 14:44