Toskowe co nie co :-)))
No ale to jest rysunek a ja fotki szukam , choc masz racje z trzykrotką spokrewnionebasga pisze:Zerknij TUTAJ :P

Basia
Ps. To poszło za 10 zł , a ja myślałam że dziwaczna trzykrotka koło nosa mi przeszła
Doszły roślinki ;:26 Na razie siedzą w wodzie
Rzecz jasna wcale ale to wcale nie dziękuję
A to z allegro to na 100% reo meksykańskie (rhoeo) obecnie Tradescantia spathacea najprawdopodobniej w odmianie 'Vittata'. Pewnie szukałaś pod złą nazwą
Poluję na takie od dawna. Maleństwo jakie dostałam odmeldowało się.
Basiu... Kari ma na pewno takie. Ma też odmianę bardziej różową ;)

A to z allegro to na 100% reo meksykańskie (rhoeo) obecnie Tradescantia spathacea najprawdopodobniej w odmianie 'Vittata'. Pewnie szukałaś pod złą nazwą

Basiu... Kari ma na pewno takie. Ma też odmianę bardziej różową ;)
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Wiesz... tak sobie myślę i... myślę ;) Wychodzi mi, że takie reo można skomponować np. z zebriną. I takie coś jak najbardziej nadaje się na ścianę 

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
Fakt to reo było piękne i dużo go w doniczce , ale nie zwisa
Dziękuje za pochwały dla moich roślinek
Teraz pokaże wam w całej okazałości moja paprotkę , zakupiłam ja w biedronce przed świętami wielkanocnymi , była wielkości piąstki a do tego usychała :sad:
Teraz przy odrobinie uczucia piękny z niej kwiatek

Paprotka ta byla w takiej osłonce ala jajko
Zakochałam sie jak tylko otworzyłam paczkę , normalnie nie spodziewałam sie tak wielkiego cuda
Oto moja Hoja

W ogłoszeniu pisało że najdłuższy pęd ma 58cm a tak naprawdę ma ponad metr
No i drugi zakup który jest piękny to rasta , zakręcona piękność

Zakupiłam je w zeszłym miesiącu ale na moja prośbę sprzedawca je trzymał az moje kwiaty odzyskają kondycje po przelaniu
Mam tez zakupione dwa kwiaty ale zdjęcia kiedy indziej , bo trzeba dawkować przyjemności
Serdecznie pozdrawiam Basia

Dziękuje za pochwały dla moich roślinek

Teraz pokaże wam w całej okazałości moja paprotkę , zakupiłam ja w biedronce przed świętami wielkanocnymi , była wielkości piąstki a do tego usychała :sad:
Teraz przy odrobinie uczucia piękny z niej kwiatek

Paprotka ta byla w takiej osłonce ala jajko

Zakochałam sie jak tylko otworzyłam paczkę , normalnie nie spodziewałam sie tak wielkiego cuda

Oto moja Hoja

W ogłoszeniu pisało że najdłuższy pęd ma 58cm a tak naprawdę ma ponad metr

No i drugi zakup który jest piękny to rasta , zakręcona piękność

Zakupiłam je w zeszłym miesiącu ale na moja prośbę sprzedawca je trzymał az moje kwiaty odzyskają kondycje po przelaniu

Mam tez zakupione dwa kwiaty ale zdjęcia kiedy indziej , bo trzeba dawkować przyjemności

Serdecznie pozdrawiam Basia