JADZIU to kopanie dołków ,to jest najgorsze .Reszta ,to pryszcz .Mój ogród jest otoczony drzewami ze wszystkich stron .I mam przez to tony liści .Ale dzięki Bogu nic mi nie marznie .Wszystko okryte
BOGUSIU dziękuję Ci bardzo ,za Twoje miłe słowa i za to ,że odwiedzasz mnie od początku od kiedy jestem na forum i na zakończenie też jesteś
RENACIU ,obawiam się ,że trzeba będzie wykopać ,bo dalie to zmarźlaki .Ja już trociny mam naszykowane .Niestety
ALUŚ dzięki
EWCIU u mnie też wszystko pięknie się trzyma .Ja mam dużo kolorowych iglaków i trochę krzewów ,które teraz zaczynają się przebarwiać .To daje kolor w ogrodzie ,co mi daje dużo radości .Jak przyjdzie mróz ,to
zostaną tylko iglaki ,ale dobre i to

IWONKO to już chyba ostatnie kolory w ogrodzie .Nie znoszę zimy i sama myśl o niej doprowadza mnie do smutku .W tym momencie zazdroszczę niedźwiedziom ,że zasypiają na zimę .

ELCIU ,to bardzo zimno ,u mnie cały czas na plusie .Jeszcze
SYLWUNIU widzę Twój uśmiech przez monitor i pozdrawiam Cię z serducha
MARYSIU ja swój rdest mam ze30 lat ,on jest niezniszczalny .Jeśli mam być szczera ,to ja najbardziej kocham wiosnę .
AGNIESIU pytanie jak długo jeszcze będzie kolorowo ? U mnie jeszcze nie było przymrozków ,to jakoś jeszcze wygląda ,ale w każdej chwili może się zrobić paskudnie
AGATKO pewnie ,że namalowałam .Wiesz przecież ,że lubię kolory