Ogródek AGNESS
- baasik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Jest jeszcze na co popatrzeć w Twoim ogrodzie, u mnie dzis deszcz na przemian ze słońcem i koszmarny ból głowy 

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Aga, jeszcze dużo koloru u ciebie w ogrodzie

A żurawki faktycznie teraz dają kolorem po oczach ! Śliczne są

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga, na pewno dam znac jak tylko go zrobię.
U Ciebie też deszczowo. Ja mam już dosyć tej pogody w tym roku.
Nie może być normalnie. Albo zima długa, albo susza i upały niesamowite, a teraz ta szybka jesień.
U Ciebie też deszczowo. Ja mam już dosyć tej pogody w tym roku.
Nie może być normalnie. Albo zima długa, albo susza i upały niesamowite, a teraz ta szybka jesień.
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu witaj.
Gdybym miała taką cudną, zieloniutką trawę, to bym jej długo nie kosiła, żeby się napatrzeć .
A mnie swoje coś tylko w niewielkim stopniu przypominającego trawnik udało się w środę przed deszczem wykosić, a w czwartek padało, a ja cały dzień po lesie chodziłam.
Róże jeszcze pięknie Ci kwitną.

Gdybym miała taką cudną, zieloniutką trawę, to bym jej długo nie kosiła, żeby się napatrzeć .

A mnie swoje coś tylko w niewielkim stopniu przypominającego trawnik udało się w środę przed deszczem wykosić, a w czwartek padało, a ja cały dzień po lesie chodziłam.

Róże jeszcze pięknie Ci kwitną.

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Agnieszko u Ciebie niezmiennie pięknie, aż chciałoby się taką cudowną jesień zatrzymać na dłużej
Zapłakana sesja-cudna
Zapłakana sesja-cudna

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aguś
Piękne rózyczki zaprezetowałaś,
,,moje tez dzielnie kwitną, ,aż się boje jak przyjąda przymrozki
Marcinki tez ślicznie kwitną,,, maja przecież swój koronny czas

Piękne rózyczki zaprezetowałaś,

Marcinki tez ślicznie kwitną,,, maja przecież swój koronny czas

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Cały czas liczę na poprawę pogody
Przecież nie może padać do grudnia 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
No tak, najpierw narzekamy, że susza, potem, że ciągle pada, ale tak to jest, pada nie wtedy kiedy powinno, a Twoje zapłakane zdjęcia i tak piękne 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aga,piękne deszczowe zdjęcia roslinek.Czy masz jakieś żurawki,które rosną w słońcu?Dostałam wczoraj od koleżanki piękną kępę ciemnej,podzieliłąm ją na 3 i dwie posadziłam do słońca,nie wiem czy nie będzie się przypalac?
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Agnieszko czy wiosna czy lato czy jesień z chęcią wchodze do Twojego wątku ogrodowego, zawsze mam co podziwiać. A zimą będą na pewno różne wianuszki, masz zdolności tylko pozazdrościć.
- Annar13
- 1000p
- Od: 4 maja 2012, o 12:31
Deszczowa sesja roslinek jest bardzo piękna 

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Piękne zdjęcia z deszczowego ogrodu! Czy w weekend pokazało się słonko?
U mnie było, więc wysyłam je do Ciebie
U mnie było, więc wysyłam je do Ciebie

- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Zimny deszcz poniewiera naszymi roślinami. Pewnie będzie na dniach złota jesień. Jeszcze sie nacieszymy! Ale to juz październik. Kwitną ostatnie róże, marcinki i inne jesienne kwiaty.
A na róże zawsze miło popatrzeć
A na róże zawsze miło popatrzeć

Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Reniu różyczka na 3 fotce to The Fairy.... kwitnie niezmordowanie, bez chwili przerwy
Martusiu cieszę się, że podobają Ci się fotki
Martusiu ja też uwielbiam widok kwiatów w kroplach deszczu
Geniu bo te połyskujące krople, sprawiają wrażenie, jakby kwiaty obsypane były diamentami
Mariolu wiem kochana, że masz mnóstwo obowiązków
Żurawi Twoje mogły ucierpieć przez bardzo suche i gorące lato.... temperatury były niesamowite a i wody brak i to się bardzo odbiło na kondycji wielu roślin. Ale nie ma zmartwienia, one pięknie się zregenerują ....
Zosiu u mnie już od wczoraj piękna słoneczna pogoda..... mam nadzieję, że i do Ciebie również dotarło słoneczko
Basiu współczuję bólu głowy
mam dzieję, ze dziś już lepiej???
Aguś faktycznie w ogródku jeszcze kolorowo... a gdy przebarwią się drzewa i krzewy będzie jeszcze więcej barw.... już nie mogę się doczekać
Gosiu nareszcie już pogoda piękna, od wczoraj słonecznie i ciepło.... no ale w nocy pojawił się przymrozek -2. Na szczęście roślinki wcale tego nie odczuły, ale było biało ....
Tajeczko my w weekend nie mieliśmy czasu na jakiekolwiek prace w ogródku, ale mam nadzieję, że dziś lub jutro eM skosi trawniczek, bo już naprawdę trawa bardzo wysoka...ale faktycznie zieloniutka i piękna ....
Zazdroszczę Ci tego całego dnia w lesie, Twój ogród jest w bajecznej okolicy
Aniu dziękuję
mam nadzieję, ze jesień będzie naprawdę długa i piękna ...
Aniu 1 u mnie już dziś nocą było -2, ale na szczęście roślinki wcale tego nie odczuły..... chociaż rano za oknem było biało....
Ewuniu u mnie wczoraj i dziś już słonecznie, w miarę ciepło i pięknie
Mam nadzieję, ze i u Ciebie pogoda się poprawiła
Iwonko oj tak narzekamy.... ale ta pogoda ostatnie lata nie bardzo nas rozpieszcza.... skończyło się umiarkowanie do którego jesteśmy przyzwyczajeni i są same skrajności....jak smaży to na maxa, jak leje to tygodniami
Małgosiu u mnie wiele żurawek rośnie na słońcu i świetnie sobie radzą, w tym sezonie gdy wiele roślinek ( między innymi róże) aż smażyły się na słońcu to i niektóre żurawki troszkę się poprzypalały, ale niewiele.... Najwrażliwsze na słonce są zielone i żółte, czerwone naprawdę super sobie radzą...
Dorotko bardzo dziękuję Ci za takie miłe słowa
cieszę się, że zawsze coś ciekawego u mnie znajdziesz , mam nadzieję, że nadal nie zawiedziesz się
Ja na zimę nie będę otwierała nowego wątku ogrodowego, pokazywałam wszystko na bieżąco, ale reaktywuję wątek z pogaduchami na wszystkie tematy, który był uśpiony latem i mam nadzieję, że mogę liczyć na odwiedziny
Aniu miło mi, że moje skąpane w deszczu widoczki podobają Ci się
Kasiu od wczoraj mamy piękną słoneczną pogodę
mam nadzieję, że cały październik będzie taki
Byliśmy na leśnym spacerze, troszkę traw nacięłam do dekoracji, troszkę grzybków nazbieraliśmy....aż się nie chciało wracać do domu, tak było cudnie....
Aniu u mnie nocą było -2, ale roślinki na szczęście wcale tego nie odczuły.... u Ciebie po - 4 pewnie są jakieś kwiatuszki uszkodzone???
Miłeczko u mnie pogoda zrobiła się piękna..... mam nadzieję, ze cały październik będzie taki
Słoneczko grzeje.... jest po prostu pięknie....

Martusiu cieszę się, że podobają Ci się fotki

Martusiu ja też uwielbiam widok kwiatów w kroplach deszczu

Geniu bo te połyskujące krople, sprawiają wrażenie, jakby kwiaty obsypane były diamentami

Mariolu wiem kochana, że masz mnóstwo obowiązków

Żurawi Twoje mogły ucierpieć przez bardzo suche i gorące lato.... temperatury były niesamowite a i wody brak i to się bardzo odbiło na kondycji wielu roślin. Ale nie ma zmartwienia, one pięknie się zregenerują ....
Zosiu u mnie już od wczoraj piękna słoneczna pogoda..... mam nadzieję, że i do Ciebie również dotarło słoneczko

Basiu współczuję bólu głowy

Aguś faktycznie w ogródku jeszcze kolorowo... a gdy przebarwią się drzewa i krzewy będzie jeszcze więcej barw.... już nie mogę się doczekać

Gosiu nareszcie już pogoda piękna, od wczoraj słonecznie i ciepło.... no ale w nocy pojawił się przymrozek -2. Na szczęście roślinki wcale tego nie odczuły, ale było biało ....
Tajeczko my w weekend nie mieliśmy czasu na jakiekolwiek prace w ogródku, ale mam nadzieję, że dziś lub jutro eM skosi trawniczek, bo już naprawdę trawa bardzo wysoka...ale faktycznie zieloniutka i piękna ....
Zazdroszczę Ci tego całego dnia w lesie, Twój ogród jest w bajecznej okolicy

Aniu dziękuję

Aniu 1 u mnie już dziś nocą było -2, ale na szczęście roślinki wcale tego nie odczuły..... chociaż rano za oknem było biało....
Ewuniu u mnie wczoraj i dziś już słonecznie, w miarę ciepło i pięknie

Iwonko oj tak narzekamy.... ale ta pogoda ostatnie lata nie bardzo nas rozpieszcza.... skończyło się umiarkowanie do którego jesteśmy przyzwyczajeni i są same skrajności....jak smaży to na maxa, jak leje to tygodniami

Małgosiu u mnie wiele żurawek rośnie na słońcu i świetnie sobie radzą, w tym sezonie gdy wiele roślinek ( między innymi róże) aż smażyły się na słońcu to i niektóre żurawki troszkę się poprzypalały, ale niewiele.... Najwrażliwsze na słonce są zielone i żółte, czerwone naprawdę super sobie radzą...
Dorotko bardzo dziękuję Ci za takie miłe słowa

Aniu miło mi, że moje skąpane w deszczu widoczki podobają Ci się

Kasiu od wczoraj mamy piękną słoneczną pogodę

Aniu u mnie nocą było -2, ale roślinki na szczęście wcale tego nie odczuły.... u Ciebie po - 4 pewnie są jakieś kwiatuszki uszkodzone???
Miłeczko u mnie pogoda zrobiła się piękna..... mam nadzieję, ze cały październik będzie taki