Parę moich kaktusów - banditoo cz.2
- przemek_pc
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 mar 2013, o 16:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Parę moich kaktusów - banditoo cz.2
Całe szczęście Robert, że jest jeszcze ktoś taki w Czechach jak Sibal. Mam już kolejną dłuuugą listę zakupów u niego.
- nolina
- Od: 20 mar 2010, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O qurcze ale uczta
Mnie też by takie Gymnole interesowały
Nie mogłeś kilka dla kolegów z forum kupić 

Mnie też by takie Gymnole interesowały

-
- Od: 11 kwie 2010, o 10:15
Wiem Jacek,że cię też astraki interesują,bo wybór był tam ogromny,ale ja też pierw za gymlakami bym się rozglądał,
ale wieżę,że pokażesz co kupiłeś

ale wieżę,że pokażesz co kupiłeś

poz.Leszek
Kaktusy Leszka2
Kaktusy Leszka2
- piasek pustyni
- Od: 10 cze 2012, o 11:33
No ja bym nie wyszła. Za nic. Utknęłabym przy tych astrakach.
Zazdroszczę - szczerze, w dobrym znaczeniu tego słowa, i w stu procentach. Gratuluję Jacku wrażeń i "majstera szos", co Cię dowiózł ze skarbami bezpiecznie, byś Ty mógł spokojnie oddawać się rozkoszy ciała, wzroku i ducha
Zazdroszczę - szczerze, w dobrym znaczeniu tego słowa, i w stu procentach. Gratuluję Jacku wrażeń i "majstera szos", co Cię dowiózł ze skarbami bezpiecznie, byś Ty mógł spokojnie oddawać się rozkoszy ciała, wzroku i ducha

- paulaIRL
- 200p
- Od: 21 lip 2012, o 08:45
Tak, no to ja może powiem, że u Pavliczka było super, jak widać z resztą, na giełdzie można dostać oczopląsu i rzeczywiście jak nie ma się ograniczonych zainteresowań, ile kasy się nie weźmie, tyle się wyda, a pies robił po prostu za roletę
A i dziękuję za uznanie jako "master szos". Żebyście wiedzieli jak ciężko było wyciągnąć Jacka z tego Chrudimia. Musiałam siłą zapakować do samochodu i wywieźć do Wrocławia. A płakał całą drogę

Przy Astrakach to można było utknąć, ale tylko po to żeby sobie pooglądać, bo ceny były typowe pod niemiecką część odwiedzających Chrudim. Na innych stoiskach tylko same Astrakowe zwyklaki i wcale nie takie tanie o dziwo. Tylko jedno stoisko było naprawdę wypasione, natomiast ceny były w europiasek pustyni pisze:No ja bym nie wyszła. Za nic. Utknęłabym przy tych astrakach.

A i dziękuję za uznanie jako "master szos". Żebyście wiedzieli jak ciężko było wyciągnąć Jacka z tego Chrudimia. Musiałam siłą zapakować do samochodu i wywieźć do Wrocławia. A płakał całą drogę

Pozdrawiam 
Paula
Moje kaktusy - PaulaIRL

Paula
Moje kaktusy - PaulaIRL
- Nadzieja
- Od: 3 sty 2012, o 14:18
Wspaniała fotorelacja.
Jak większość z Nas, miałabym problem z wyjściem.
Jak większość z Nas, miałabym problem z wyjściem.
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Faktycznie jakby się czas w miejscu zatrzymał...
To samo miejsce, tak samo urządzone, ba - ludzie też ci sami...
Tylko rośliny inne, następne pokolenie po tych które ja widziałem. Przez kilka lat z rzędu tam jeździłem, teraz już nie. A jak patrzę to żałuję. Nie roślin bo miejsca nie mam no i o rarytasy tam raczej trudno ale klimatu właśnie...
Dziękuję za obszerną fotorelację!
To samo miejsce, tak samo urządzone, ba - ludzie też ci sami...

Tylko rośliny inne, następne pokolenie po tych które ja widziałem. Przez kilka lat z rzędu tam jeździłem, teraz już nie. A jak patrzę to żałuję. Nie roślin bo miejsca nie mam no i o rarytasy tam raczej trudno ale klimatu właśnie...

Dziękuję za obszerną fotorelację!

- piasek pustyni
Zauważyłam właśnie na jednym ze zdjęć, ale nie mam obrazu całości, więc dobrze, że dopełniłaś informacji.paulaIRL pisze: Przy Astrakach to można było utknąć, ale tylko po to żeby sobie pooglądać, bo ceny były typowe pod niemiecką część odwiedzających Chrudim. Na innych stoiskach tylko same Astrakowe zwyklaki i wcale nie takie tanie o dziwo. Tylko jedno stoisko było naprawdę wypasione, natomiast ceny były w euro![]()
Oczywiście przepraszam za literówkę - może ciągle jeszcze nomenklatura po letnim remoncie się u mnie w podświadomości przewija, stąd to "omsknięcie". Majster czy master- fachowa robota, bo płaczący mężczyzna całą drogę to gorsze niż...dwaj mężczyźni płaczący całą drogępaulaIRL pisze: A i dziękuję za uznanie jako "master szos". Żebyście wiedzieli jak ciężko było wyciągnąć Jacka z tego Chrudimia. Musiałam siłą zapakować do samochodu i wywieźć do Wrocławia. A płakał całą drogę

- banditoo
- Od: 23 lis 2008, o 01:33
byłem dzielny, no trzeba się zabrać za sadzenie
- piasek pustyni
I potem za zrobienie fotek oczywiście 

- Artur89
- Od: 8 lis 2009, o 11:37
Jednak giełda w Chrudimiu jest na większym 'wypasie' niż Dvur Kralove. Nie ma bata, trzeba się wybrać ponownie w następnym sezonie - na otwarcie i zamknięcie
Wstaw jeszcze trochę zdjęć z giełdy jeśli coś tam jeszcze masz na karcie 

- sokolica
- Od: 28 maja 2011, o 13:05
Fajnie Ci, zazdroszczę, bo co innego można napisać. Ja się od 3 lat wybieram i wybrać nie mogę. Chociaż może to i dobrze, kasy człowiek zaoszczędzi i miejsca przy okazji. A z ciekawości, siewki G. esperanzae to w jakich tam cenach?
Na jednym zdjęciu jest chyba nasz Tomek i p. Andrzej M. ?
A na tym z piwem to Ty?
Na jednym zdjęciu jest chyba nasz Tomek i p. Andrzej M. ?
A na tym z piwem to Ty?
- paulaIRL
- 200p
- Od: 21 lip 2012, o 08:45
Madziu, siewki, o które pytasz były tylko na jednym stanowisku po 60 koron. 
Tak, na jednym ze zdjęć jest Tomek i pan Andrzej a z piwem to Jacek. Właściciel wątku właśnie sadzi wczorajsze zdobycze, więc pewnie niebawem wstawi jakieś fotki

Tak, na jednym ze zdjęć jest Tomek i pan Andrzej a z piwem to Jacek. Właściciel wątku właśnie sadzi wczorajsze zdobycze, więc pewnie niebawem wstawi jakieś fotki

Pozdrawiam 
Paula
Moje kaktusy - PaulaIRL

Paula
Moje kaktusy - PaulaIRL
Najlepszy jest czeski pies w oknie
Podobny do mojej Rudzi 

- banditoo
- Od: 23 lis 2008, o 01:33
To na pewno był czeski pies roleta
A teraz parę nowości z Chrudimia, niestety nie za wiele bo mi się pieniądze skończyły

a teraz będzie monotematycznie

A teraz parę nowości z Chrudimia, niestety nie za wiele bo mi się pieniądze skończyły

a teraz będzie monotematycznie