Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
- jonatanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
Aniu szybkiego powrotu do zdrówka dla synka.Zapachniało floksem i różyczkami ale Hortensja cudo.
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu, ślicznie jak zawsze u Ciebie. Dużo zdrówka życzę Twojemu snowi.
Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę.
Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Trzymam kciuki za doskonałe zrośnięcie się ręki.
Podziwiam Twoje zdjęcia. Rewelacyjne.
Widzę, że masz trójsklepkę. Czy już Ci zimowała. Mam ją pierwszy raz jestem zdziwiona, że w ogóle dała radę w to lato u mnie, bo czytałam, że one sa wymagające.
Ciekawe czy przezimuje
Podziwiam Twoje zdjęcia. Rewelacyjne.
Widzę, że masz trójsklepkę. Czy już Ci zimowała. Mam ją pierwszy raz jestem zdziwiona, że w ogóle dała radę w to lato u mnie, bo czytałam, że one sa wymagające.
Ciekawe czy przezimuje
Witaj Aniu!
Wpadłam zobaczyć co tam słychać w u Ciebie a tu GIPS! Dobrze,że to nie prawa ręka. W takich sytuacjach szukam zawsze lichego pocieszenia. Jak mój M złamał nogę przed samym Bożym Narodzeniem pocieszałm go,że mógł złamac kręgosłup i nich się cieszy ,że to tylko noga. Skutki takiego urazu odczuwa potem cała rodzina. Trzymaj się i życz synowi szybkiego powrotu do formy.
Wpadłam zobaczyć co tam słychać w u Ciebie a tu GIPS! Dobrze,że to nie prawa ręka. W takich sytuacjach szukam zawsze lichego pocieszenia. Jak mój M złamał nogę przed samym Bożym Narodzeniem pocieszałm go,że mógł złamac kręgosłup i nich się cieszy ,że to tylko noga. Skutki takiego urazu odczuwa potem cała rodzina. Trzymaj się i życz synowi szybkiego powrotu do formy.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aniu,współczuję synowi tego bólu,ale niestety nie mamy mozliwości rozciągnięcia parasola ochronnego nad dziećmi przez całą dobę.Jestem pełna podziwu dla twoich róż,zdjęcia ogląda się jakby była pełnia lata.Moje begonie też w najlepszym rozkwicie i aż żal serce ściska,ze trzeba je stopniowo wyrywać.Niektóre jeszcze zostawiłam,ale boję się każdej nocy,zeby ich nie zmroziło.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
jonatanka-Asiu; Sylwia85;; Dziękuję za troskę i współczucie
I za pochwały roślinek
Margo2-Gosiu trójsklepkę mam od kilku dni,dostałam z kwiatkiem nawet od kochanej Marysi-mar33 .Mam nadzieję,że mi dobrze przezimuje
Anna55Ano,widzisz Aniu,,zycie jest monotonne zwłaszcza z dziećmi.Ale wszystko do przeżycia.Jewst już dużo lepiej,Dzisiejsza noc przespana, ból dużo mniejszy,,prawie nie odczuwalny.,tka synio mówi.Ja tez go pocieszałam,że dobrze,że to nie prawa,albo noga .Eziękuję w imieniu syna za żuczonka zdrówka
malgocha1960 Gosiu to prawda,chielibyśmy dla naszych dzieci jaknalepiej także,żeby wszeelkie kontuzje, i bóle ich ominęły.ale życie jest życiem.Moje róze,,,jeszcze się trzymają,,,aby tylko przymrzków nie było,bo wtedy dużo roślinek zniknie z ogrodów, balkonów,, i będzie szaro,,, a tego nie lubię
Póki co cieszmy się tym co jeszcez mamy;
daturki;

dzwoneczek

kosmos;

]
nasturcje;

a to głodomór z tego futczaczka

[/URL]

i Fionka stażniczka ogrodu

Margo2-Gosiu trójsklepkę mam od kilku dni,dostałam z kwiatkiem nawet od kochanej Marysi-mar33 .Mam nadzieję,że mi dobrze przezimuje

Anna55Ano,widzisz Aniu,,zycie jest monotonne zwłaszcza z dziećmi.Ale wszystko do przeżycia.Jewst już dużo lepiej,Dzisiejsza noc przespana, ból dużo mniejszy,,prawie nie odczuwalny.,tka synio mówi.Ja tez go pocieszałam,że dobrze,że to nie prawa,albo noga .Eziękuję w imieniu syna za żuczonka zdrówka

malgocha1960 Gosiu to prawda,chielibyśmy dla naszych dzieci jaknalepiej także,żeby wszeelkie kontuzje, i bóle ich ominęły.ale życie jest życiem.Moje róze,,,jeszcze się trzymają,,,aby tylko przymrzków nie było,bo wtedy dużo roślinek zniknie z ogrodów, balkonów,, i będzie szaro,,, a tego nie lubię

Póki co cieszmy się tym co jeszcez mamy;
daturki;

dzwoneczek

kosmos;

nasturcje;

a to głodomór z tego futczaczka

i Fionka stażniczka ogrodu

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Piękny,kiciuś ma dostojne i romantyczne spojrzenie,
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aniu cieszę się, że Syn już lepiej się czuje.
Przecież dla nas zdrowie dzieci i wnuków jest najważniejsze na świecie.
Śliczna trójsklepka . Wrzosy także pięknie Ci kwitną.
Ja po 9-ciu latach musiałam zlikwidować wrzosowisko, dostały szarej pleśni, ale pozostały korzonki jakieś w ziemi i wyrastają od nowa.
Przecież dla nas zdrowie dzieci i wnuków jest najważniejsze na świecie.

Śliczna trójsklepka . Wrzosy także pięknie Ci kwitną.
Ja po 9-ciu latach musiałam zlikwidować wrzosowisko, dostały szarej pleśni, ale pozostały korzonki jakieś w ziemi i wyrastają od nowa.

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Aniu masz racje
musimy się cieszyć póki jeszcze kwitną kwiaty w naszych ogrodach. Jak przyjdzie pierwszy lepszy przymrozek zostaną nam już tylko wspomnienia

Aniu co frajda ,sfotografowałaś polskiego kolibra/fruczak gołąbek/,ja miałam okazje go widzieć jeden raz w tym roku ale nie miałam aparatu 

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Aniu mnie już brakuje słów na pochwały twoich zdjęć. 

Pozdrawiam Alicja
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Aniu faktycznie jeszcze pięknie kwitną datury, ja swoje przytnę i jeszcze schowam w tym roku, choć wyrosły wielkie, ale szkoda by ich było stracić, Fiona śliczna, nasz maluch łobuzuje, jest w takim wieku, miał znaleźć nowy dom, nie znalazł, został u nas
fruczak
szczęściara 
Aniu byłaś u mnie i widziałaś pewnie, czy to jest krzew hortensji???

Aniu byłaś u mnie i widziałaś pewnie, czy to jest krzew hortensji???
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Aniu daturki ,koteczki,i wszystko słodkie jak zawsze u CIEBIE.łADNIUSI TEN TWÓJ koteczek elegancki jak Pani

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu!...jestem ...podziwiam...wpisuję się!..
Datury i inne kwiatki 

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Pewnie że trzeba dopóki są, cieszyć oczy kwitnieniami, bo na następne trzeba będzie do wiosny poczekać
Proszę wymiziać Fionę ode mnie

Proszę wymiziać Fionę ode mnie