alicjad31 pisze:Grażynko świetny pomysł z donicami i śliczne dalie .
Mój M lubi tylko w tej chwili trawkę planuje w przyszłym roku,mieliśmy dużo trawnika ,ale do naszej działki i do sąsiadów doprowadzano wodę, i trawniki poszły.......ponowie ,którzy to robili zrobili sobie z naszego trawnika autostradą.Potem po drugiej stronie doprowadzano do naszego domu kanalizacje poszły nawet kwiaty.Fakt ,że było to jakiś czas temu ,ale doprowadzić wszystko do porządku samemu to trwa ,a tym bardziej że mój M jest po poważnej awarii.
Alu kochanie z eMem mam podobnie jest po kilku awariach,ale nie poddaje się,jest urodzonym optymistą,lecz ta ostatnia choroba trochę go przygasiła
lublinianka pisze:gracha pisze:Lublinianko calineczko witaj ,mam nadzieję że swego księcia już posiadasz

Graszko, też miałam przez chwilę taką nadzieję, ale okazało się, że to nawet nie był giermek

Lublinianko ,Twój książe gdzieś na pewno jest tylko musisz go poszukać,rozglądaj się dookoła,może czai się za rogiem
Sylwia85 pisze:Witaj Grażynko. Całe życie mieszkam na wsi i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej.
Grzybki rewelacja tyle prawdziwków

w jednym koszyczku.
Jak się czujesz po pracach z wyrywaniem darni. Ciężko to idzie ale warto było bo trawki wyglądają prześlicznie.
Pozdrawiam cieplutko.
Sylko witaj , ciężko było ale jak wyrwałam ostatni kawałek,byłam z siebie bardzo zadowolona , chcę położyć pod spód włókninę a na wierzch grys , tylko czy nie powinnam najpierw ją położyć a potem wsadzać roślinki
misia i klusek pisze:Gratuluję Grażynko grzybowych zbiorów - piękne!!!

Misia i Klusku jak to miło że do mnie zajrzeliście
wiolamanka pisze:Grazynko mam sporo do nadrobienia
Piekna jesień w ogrodzie a grzybki jak malowane

Wiolu Ciebie również witam serdecznie,faktycznie bardzo mało ostatnio się pokazujesz,przyczyna ,pewnie brak czasu, pomimo tego wpadaj czasami
jonatanka pisze:Fajny pomysł ażeby Dalie sadzić w doniczkach.jak to człowiek ciągle się uczy a niby wszystko już wie.

Darń to paskudztwo ale tez dzisiaj wyrywałam.
Joasiu sama nie wiedziałam że ten pomysł okaże się taki trafny a co do wyrywania darni to sama przyjemność

kto nie próbował ten nie wie