Chyba jeszcze nie śpi tylko biega po ogrodach i ogródkach. Zajrzałam by podziękować Ci za dobre słowo. A co do kotów to przecież żaden wyczyn - po prostu staram się " być człowiekiem". Miłych snów!
Faktycznie teraz u Ciebie multum kolorów,a mieczyki są naprawde śliczne,zawsze podobaja mi się w ogrodach,ale nie lubię u nich tego podwiązywania kwiatów ,jak się pod cieżarem przewracają.
Ja również witam u nas dzionek zaczął się deszczowo i pomuro ale teraz się przejaśnia, chociaz mogłoby jeszcze troszke popadać bo to lata bardzo suche było no i moze w końcu zaczna grzybki rosnąć.
Witajcie kochane dziewczyny. U mnie od rana tez pada, aż lżej sie oddycha po wczorajszym ukropie. Safiori masz rację- grzyby mogłyby sie juz wysypać. Uwielbiam je zbierać. Pozdrawiam i zyczę Wam miłego spokojnego dnia
No to przytaragałam sie z działki i chcę wam pokazać kilka nowych fotek . Na początek moje nowe nabytki, która pani na rynku miała, a ja tak szukałam hebe
KURCZE MECZ LECI W SIATE
Oluniu witaj kochanie. czy doszla paczka do Ciebie. bo wyslalam i do reni doszla. Kotku nie mam pojęcia pani powiedziała, ze tak kwitnie prawie cały rok więc go kupilam - nazwy nie znam, moze ktos z forumowiczów podpowie
i następne fotki
nie iwm jak ten kwiatek sie nazywa p mama od swojej sąsiadki dała mi 2 cebulki i teraz będzie kwitł. Ale nie mogę sie doczekać kiedy, więc w takiej formie cyknęłam mu fotkę