Krzyśku i Basiu - dziękuję
Aniu - też mrozimy grzyby, a nawet pasteryzuję je w sosie własnym w słoikach - nie zajmują miejsca i ... lepiej mi smakują jak mrożone
Ewiczko - są u nas rydze - pisałem o nich tydzień temu (fotka na 15 str.), a dzisiaj oglądałem "święto rydza" i szkoda, że nie wiedziałem że tam jesteś - szukałbym Cię w TV
kwaszone kiedyś jadałem - głównie zielonki i opieńki i też lubię zupę z suszonych
a czy smażyłaś suszone grzyby? - moczę je w mleku (nastawiam na noc) i na drugi dzień odciskam i obtaczam w mące - usmażone smakują jak świeże ...
Bogusiu - dziękuję - mam wspaniałą żonę i ... jestem z tego dumny
Stasiu - faktycznie noce są już zimne, ale grzyby dają sobie radę - rosną na potęgę
Ewo czasu mało, ale na łażenie po lesie ... musi się znaleźć, tak jak znalazłem czas na odwiedzenie dwóch ogrodów zaprzyjaźnionych forumek
Tosiu - dojechaliśmy bez problemu - zawiozłem roślinki na ogród i ... sąsiedzi zawołali mnie na winogron - nazbierałem dwa wielkie wiadra - dam posmakować ... w następnym roku
no i zepsułaś mi niespodziankę (pół zepsułaś) - naszykowałem fotkę z zapytaniem gdzie byliśmy ...
zdjęcia poślę Ci na pocztę ...