zielonajagoda-Iwonko Ja jestem typowym zmażluchem, i zim nie lubię
Iwonko0042Tojeść ,,chyba w zbliżeniu wyglada piękniej,,i jak widać jedne maja nasionka ,,a inne sobie jeszcez kwitną
alicjad31-Alu; mar33-Marysiu; baasik-Basiu; gracha-Grażynko; usa1276-Ulu; tesia39-Terewsko; ASK_anulla-Aniu; anym-Aniu;aguniada-Aguś ;AGNESS-Aguś Dziękuję za słowa wsparcia,,,kurcze Wy naprawdę jesteście jak dobra rodzina.Bo teraz nie każda taka jest ;:306Ja sama w dalszej rodzinie nie mam wzorcowo

A WY Wspieracie pocieszacie,,,
dziękuję WAm kochani bardzo
.Miałam duży stres,bo akutat jestem sama z córcią i młodszym symem.Mąż jest w delegacji od 2 tyg.w Niemczech i dopiero na niedzielę wraca

A ten najmłodszy syn -Kacper ma 15 lat,I muszę przyznać dzielnie zniósł to wszystko,,będzie z niego męszczyzna!!Bez marudzenia,bez narzekania,,chociaż mówił,że jeszcze takie wielkiego bółu nie przeżył.A mama jak mama,,,przeżywa

Dobrze,że mam przyjaciól i dobrych ludzi,którzy mi pomogli.Młogy jest to myślę że powinno się dobrze zrastać

Za pochwały roślinek również dziękuję
Dzięki mar33-Marysi mam taką roślinkę piękną,,, i jeszcze inne od niej dostałam

dzięki wielkie kochana Marysiu
Trójsklepka owłosiona- Żabia lilia,
mewa-Ewo Milin ma chyba z 6 lat,,ale był 3 razy przeaszdany,Pierwotnie był tam gdzie teraz jest pergola, i pnąca róza,Potem też mi coś z nim nie pasowało i w tym miejscu jest chyba 4 latka
Kochammmkwiaty-Aguś Ja nie pędze,,,watek sam,,dzięki temu ,że mnie odwidzacie ,,a ja wstawiam tylko kwiatuchy

Zajrzałam hostusie moje widać trafiły w dobre ręce i niech zdrowo rosną,,Za rok juz będą ładniejsze
promyk-Sylwio Witaj

Dziękuję za miłe słowa.Akasmity są piękne,bo kwitna całe lato i jeisień ,aż ich mróż wykurzy

Jak masz północną ścianię domu,to jaknajbardziej polecam hosty
-- 26 wrz 2013, o 18:38 --
jeszcze jakiś flkoksik znalazłam kwitnący
budleja

[/URL]

[/URL]
wrzosy

[/URL]

[/URL]

[/URL]
begonki;

[/URL]