Ewka rudziki uwielbiają owoce derenia, szkoda, że nie mam odpowiedniego aparatu. Dereń rośnie blisko tarasu, zdjęcia na pewno byłyby rewelacyjne
Aniu nie wyobrażam sobie jesieni bez rudbekii, są niezawodne kwitną do samych mrozów
Grażynko początkowo cięłam winobluszcz, żeby się zagęścił, ale od kilku lat pozwalam mu się rozrastać bo niestety musiałabym wchodzić na drabinę. Gdy zaczyna się czerwienic jest naprawdę malowniczy
Alicjo dziękuję Ci kochana
Agnieszko dziękuję

jesień jest piękna a rudbekie to nieodzowne kwiaty o tej porze roku, cudownie ubarwiają rabaty
Teresko jesień wkracza do naszych ogrodów i to dużymi krokami, rabaty z letnimi kwiatami niestety już smutne. W tej chwili trawy, rudbekie i aksamitki królują w moim ogrodzie
Comcia witam serdecznie nowego gościa

zaraz biegnę obejrzeć Twoje ogrodowe piękności
Ewuniu-Rozalko dziękuję kochana

za wszytkie milusie słowa, pozdrawiam i przesyłam ogromnego buziaka
Beatko jesień potrafi być piękna, prawda?
Alinko dziękuję Ci moja sąsiadeczko

jest mi bardzo miło,że do mnie zaglądasz

buziaczek
Aniu przez wiele lat mąż pryskał ścieżki kamienne, teraz jest mi szkoda pięknego mchu który wyrasta między kamieniami i po deszczach staram się ręcznie usuwać chwasty
Misiu kochana jak mogłabym o Tobie i Twoim ogrodzie zapomnieć

Jest taki piękny i masz taką oszałamiającą ilość roślin. Mam nadzieję, że wzajemnie będziemy odwiedzać się jeszcze częściej
Basiu wykopuj kochana

chodziło mi o to, że dwie zimy miałam ją w nieogrzewanym pokoju a w tym roku pójdzie do piwnicy z powodu wielkości