Witajcie.Sporo pracy mamy teraz bo rozbieramy stodołę a i w ogrodzie nadrabiam a pogoda nawet znośna jest na prace ogrodowe.Porządek na jednej rabatce zrobiony a na drugiej będę sadzić tylko czekam na obrzeża.Dziś będzie sadzenie tulipanów,krokusów i żonkili.Jeszcze zastanawiam się nad donicami czy skrzyniami w których na wiosnę zostaną posadzone pelargonie.Chciałabym aby były z drewna dlatego obrzeża tez będą drewniane.Tak wiec na chwilkę do Was wpadłam przywitać się z rana i uciekam do pracy a wieczorkiem odwiedzę wsze ogrody i coś więcej napiszę i będzie kilka fotek..
Miłego słonecznego dnia.
Sylwuniu wczoraj spotkała mnie bardzo miła niespodzianka .Dziękuję za paczuszkę.Wszystko ładnie zapakowane a roślinki zdrowe i ładne.

PW
Alu dziękuję ,cebulka już zaprawiona czosnkiem.PW
Reniu on bardzo lubi jak mu się zdjęcia robi ale Gucio przygotowywał się do ugryzienia go i się skulił ze strachu.
Ewuniu ja tez będę czekać z niecierpliwością do wiosny a potem wypatrywać pierwszych kiełków roślinek
Jolu nie mam Lidla a le wkrótce będzie ,bardzo lubię ten sklep.Już znalazłam część na internecie.Dziękuję.
Grażynko jak czegoś nie popsuje to będą kwiaty.U początkującego ogrodnika wszystko może się zdarzyć.
Martusiu, Jadziu staram się nadrobić zaległości w ogrodzie i przygotować rabatki.wkrótce będą róże od Glori a jeszcze cebulki zostały i kilka koniecznych przesadzeń.reszta zostanie na wiosnę.Martusi wiosenna opcja jakoś lepiej mnie przekonuje.