zresztą nie tylko on, Parodia swoim kwiatem również powala na kolana

Taki został kupiony. Od razu trafił na ganek pod chmurke, ale jak widać na razie nie pomogło.theoria_ pisze:(przydało by się żeby w sezonie stał pod chmurką to nie będą mu się tak liście zwijały)
Wiem, nie miałam nic złego na myśli. Mój też nie od razu wypiękniał, ale w następnym sezonie na pewno się odwdzięczy za pobyt na świeżym powietrzuNadzieja pisze:Taki został kupiony. Od razu trafił na ganek pod chmurke, ale jak widać na razie nie pomogło.theoria_ pisze:(przydało by się żeby w sezonie stał pod chmurką to nie będą mu się tak liście zwijały)
Dziękuję bardzo i zapraszampiasek pustyni pisze:Kasiu! Ja dopiero teraz zauważyłam, jak piękną i dorodną kolekcję masz u siebie, a jeszcze nie przejrzałam wszystkiego. Wpadłam z rewizytą- przepraszam, że dopiero teraz..., naprawiam ten błąd jak tylko go zauważyłam, ale wrażenia zastałam przepiękne. Aloesów, jak za nimi nie przepadam, tak Twój mnie ujął nieprzeciętnie. Będę tu wpadać często, teraz na bieżąco
Nic się nie stało. Z pewnością wypięknieje, ale na to już musimy poczekaćtheoria_ pisze:nie miałam nic złego na myśli. Mój też nie od razu wypiękniał, ale w następnym sezonie na pewno się odwdzięczy za pobyt na świeżym powietrzu