No tak to wygląda u mnie....susza zrobiła swoje ,a po drugie nie mam zbyt wielu kwitnących,moja róża dawno przekwitła i zostały tylko zielne listki...,różyczka dostała nową drewnianą pergolę,bo poprzednią wiatr połamał,ale był kłopot z jej przeniesieniem,bo ona już wielkie i grube,zdrewniałe łodygi już ma..podrapane mam całe ręce po tej pracy
I znowu piekne zdjęcie zrobione. CO za widoczki z nad morza i z gór. A tak na marginesie toja lubie i morze, i góry. Mój mąż też nie marudzi. Jest plan nad morze to nad morze, a jak w góry to w góry. Nawet Rysy razem zdobyliśmy.
Januszu,Wiolet ko dziękuje za wizytę
Januszku a w Twoim ogrodzie to dopiero cudności można zobaczyć Wioletko Rysy to już coś....Ja z rodzinką zaliczyliśmy Trzy Korony.Morskie oko,prawie Dolinę 5 stawów,śnieżkę i Baranią Górę ,Czantorię ale nie wyciągiem niech ktoś sobie tak nie pomyśli...
Dzisiaj jestem później na necie.....taka gapa ze mnie , rano wpadło mi do i do kawy..urządzenie wi fi to które łączy laptopa z internetem...ale byłam wściekła... wrrrrr myślałam,że już trzeba wydać kasę na zakup nowego,ale po kilku godz.chyba wyschło bo znowu można łączyć się z internetem...,dobrze,że to sie tak skończyło
o nie BOŻENKO takie cudnosci serwujesz, nie moge się akupic bo mecz, ale hosty masz cudne, a zwłaszcza podoba mi sie ta chyba na 3 z ostatnich zdjęc taka żóto-zielona. Gofry pychotka dziekuje. Ale mecz mnie wkurza
No i po meczu, szkoda dziewczyn, chwilami świetne były
Bożenko, niezła kolekcja funkii, ja tez w tym roku poszalałam ale susza niektórym czuprynki zniszczyła
Jaka to funkia cudowna, srodkowe zdjęcie? od kogo i za ile? wyjątkowa
Jeść, jeść, jeść !
Rany Julek, człowiek tu kwiatki ogląda, a na TAKIE pokuszenie jest wodzony!
Jeśli koniecznie musisz mieć te języczki, to przytnij im liście,
gdy będziesz sadziła - pozwoli to bylinie na złapanie równowagi koronowo- korzeniowej
I obowiązkowe podlewanie codziennie!
One są mokrolubne, nawet do strefy bagiennej.