alicjad31-Alu Dziękuję bardzo
Maska-Marysiu Nie wiem ,czy mam korzystniejszy klimat., czy nie,,ale jesień wdziera się ,roślinki zmieniają się,Niecierpek balsamina to kilka tylko sztu,i jakieś samosiejki,w ubiegłym roku je miałam i wysiały się same .Jeżówki tez już się zmieniają a nachyłek ,kwitnie i kwitnie

Ja robiłam sok z czarnego bzu w ubiegłym roku,,,i jeszcze mi zostało,nawet nalewkę z niego robiłam,,, nawet fajniutka była
Helenko Funkie tez już jesień bierze,A jak masz podziurawione ,to jak nic robota ślimaczków,one wszędzie wejdą i wcale nie trzeba ich widzieć, grunt ,że one widzą swoje jedzonko
byna-Grażynko Jeszcze jakieś kolorki są w ogrodzie,,i chciałoby się rzec--- CHWILO TRWAJ I TRWAJ!!Ale przymrozki nadają i wówczas to tylko szaro, buro i trochę zieleni w iglaczkach

Już na cebulowe powiedziałam - STOP!!!A Fionka jest niestety wysterylizowana,i żadnych kotów nie będzie

To nie dla mnie jeszcze bawić się w nianię,jeździć na dopuszczanie,,,
an-ka-Aniu; tesia39-Terseko ;jonatanka-Asiu Kolorki jesień są nawet piękne,tylko,żeby cieplutko długo było.Bo zimna i pluchy nie lubię

żarłoki buszują jeszcze w kwaituszkach i fajnie,jest jeszcze na co się poprzyglądać

Oj,szkoda,że slimory dorwały się do funki.A Fiona to dama pokojowa, tylko domowa.Na myczy nigdy nie chodziła.Na działkę często zabieramy ją i wówczas ma kontakt z naturą,ziemią,tarwą,gania za motylami,, ważkami,żabciami,,,
dwostr-Danusiu Ależ proszę bardzo pozachwycaj się wrzosami,,ale ja mam tylko 5.Marzy mi się większe wrzosowisko,,,ale nie mam na rzie gdzie.Może coś na drugi rok wymyslę

Dziękuję,,ale i hosty tez już się zmieniają.
Margo2-Gosiu To fajnie,że u Ciebie hostki się dzielnie trzymają.Oby jak najdłużej,Nie lubię póżniej tego okresu po przyrozkach, kwiaty panda ,korów juz w ogrodach nie ma, iglaczki tylko zieleni dodają

Dziękuję za pochwały.
lora-Misiu ; ewunia7nachyłek mam z sadzonki,kupiłam u Marisza-szczytnica.Żółty mam od tygodnia

Ponoć ten mój nachyłek mocno wrażliwy na zimę i nie wiem jak przezimuje.Jak będę na działce to poszukam ,czy ma nasionka.Jak ma, to nazbieram,Przypomnij mi się jeszcze
koziorozec-MartuśOj bierze, bierze już jesień i mój oród
Tajeczko hibiskus bylinowy pięknie kwitnie i ma dużo pąków jeszcze,oby długo nie było przymrozków ,to jeszcze pokwitnie i oczy moje nacieszy

Jeżówek mam chyba 7 czy 8.Ale jeszcze mam chęć dokupić.Ja też jestem bardzo ciekawa zimowania mojego kolorowego nachyłka .
-- 24 wrz 2013, o 14:01 --
Ogród malowany jesienią

Chciałoby się powidzieć--CHWILO TRWAJ!!!!bO NIE LUBIĘ SZAROŚCI I ZIMNA
hortensja vanille fraise
kyushu

[/url]

[/url]
Powojnik 'Ville de Lyon'

[/URL]
Nikandra miechunkowa (Nicandra physaloides)

[/URL]

[/url]
tojeść bulwiasta, spójrzcie jedne mają już nasienniki,bo dawno przekwitły a inne jeszcze sobie kwitną

[/URL]

[/URL]
Szczeć (Dipsacus L.)

[/url]
aksamitki;

[/URL]

[/url]
i begonki;

[/url]
jak róza prawda??

[/url]