Ogródek Robaczka cz. 10

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 10

Post »

Czytam równolegle relacje z Waszego spotkania w 4 wątkach i już się pogubiłam, co u której z Was widziałam :oops: Ale na pewno we wszystkich widziałam cudnego Robaczka dziarsko wywijającego łopatą :) A Twoje zdjęcia Borów dorównują urodą tym robionym przez Ewę ;:180
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu, cieszę się, że miałaś taki magiczny weekend. Wszak takie grono nie codzień się spotyka. Relację u Jagi już widziałam. Może i do mnie kiedyś dasz się zaprosić?
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Cześć Kasiu oj tak :tan wrażenia niezapomniane :D Wspaniałe miejsce żeby tam mieszkać,
podziwiam krajobraz..... ;:138
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Zwiedzałaś piękne lasy. U mnie, w okolicach Bugu podobne. A przede wszystkim grzybów cała masa ;:224 I ogromne rozlewiska z bobrami. Tam jest dopiero co fotografować. Może też się kiedyś skusisz na wycieczkę ;:333
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

No wyobrażam sobie jak tam musi być cudnie.
Pewno wiele jeszcze takich spotkań przed wami.
I wiele radosnych chwil, które wspólnie spędzicie.
I niech mi ktoś powie, że takie spotkania nie są wspaniałym ładowaniem akumulatorów. ;:215
Szkoda, że do was tak daleko. :uszy
Grażyna.
kogro-linki
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Piękne fotki ! Świetna wyprawa ...miłe spotkania w cudownym otoczeniu .
Ogród jak zwykle zachwyca. Bajka :D
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Kasiu,piękne zdjatka i piękne za pewne wspomnienia ;:173
Awatar użytkownika
Ignis05
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 gru 2009, o 14:08

Post »

Kasiu ;:196 dzielna z Ciebie dziewczyna. Masz tyle zapału i werwy. ;:138
A do tego bije od Ciebie taka dobra energia, która z pewnością udziela się wszystkim dookoła.
Taki kawał drogi do Ewy to już porządna wyprawa. Dzięki swojemu zapałowi odwiedziłaś i pokazałaś piękne okolice, gdzie mieszka Ewa. ;:138 ;:138 ;:138
:wit
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Kasiu miałaś wspaniały weekend tyle wrażeń nowe znajomości, ale z tego co wyczytuję w wątkach to wszystko dzięki Twojej naturze :D
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Tak, znam Kasię osobiście i wiem, że roztacza wokół siebie niesamowitą aurę.
Przede wszystkim pogodę ducha i entuzjazm.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Witajcie :wit
Jaki ten dzień krótki się zrobił :roll: Po pracy udało mi się jeszcze posadzić roślinne prezenty od Constancji i zagospodarować inne dobra z Borów, a na obiadek zmontowałam wołowinę w sosie z grzybów zbieranych w niedzielny poranek - było wyśmienite!
Ech...już mi Was brakuje, moje kochane czarownice ;:4

Majeczko, Bory nie tylko malownicze, ale i bardzo gościnne...aż chciałoby się tam spędzić każdy kolejny weekend tej jesieni ;:170
Lisico, oj brakowało nam Twojej cielesnej obecności....a wino smakowało wybornie. Czyżbyś był entuzjastką tego trunku? W takim razie koniecznie musimy kiedyś umówić się na degustację ;:136 Gustujesz w smakach południa czy może Nowego Świata? Jeżeli Jagi zorganizuje kolejny sabat, to może będzie okazja? ;:224
Dorotko, nigdy wcześniej nie byłam w tych okolicach, a szkoda..tyle jest pięknych miejsc w naszym kraju, które wciąż czekają na odkrycie..
Pat, wszystkie wywijałyśmy łopatami, tyle że ja najwięcej biegałam, więc łapałam się na foty ;:306 Zdjęcia wykonane w dobrym świetle, z bezcennymi instrukcjami Constancji ;:180
Marzenko, spotkanie było super! Mam nadzieję, że uda mi się też kiedyś odwiedzić siedlisko ;:196
Majeczko, krajobrazy piękne, ale ziemia...wymagająca. Chylę czoła przed Constancją, Madzią i innymi, którzy w pocie czoła, wbrew przeciwnościom tworzą ogrody w piaskownicy. Ciężka praca gwarantowana, a żadnej gwarancji na sukces. Dlatego tak bardzo cieszy każda roślinka, której uda się przetrwać w tych warunkach...każdy kwiatuszek, który odwdzięcza się za opiekę, każdy kolejny pęd rośliny, który pnie się w górę z zapałem równym poświęceniu, z jakim była sadzona. Pod róże kopałyśmy głębokie doły, zasilane obornikiem i żyzną ziemią, ale to kropla w morzu. Dlatego z serca kibicuję, aby wszystko nie tylko przeżyło, ale rosło zdrowo, bujnie i cieszyło dzielną gospodynię, wynagradzając trud włożony w każdy kawałek tego ogrodu.
April, kusisz..oj kusisz ;:170 Brzmi fantastycznie, myślę, że kiedyś na pewno skorzystam z zaproszenia, dziękuję!
Grażynko,spotkania forumowe to gwarantowane emocje i ładowanie akumulatorów ;:4 A okoliczności przyrody w pięknych Borach to fantastyczny bonus!
Danusiu, dziękuję! Wyprawa niezapomniana!
Aniu, wspomnienia wciąż świeże, oby zostały jak najdłużej!
Krysiu, przyznam, że trochę obawiałam się takiej trasy, bo raczej na co dzień jeżdżę po śladach ;-)) Ale okazało się, że dojazd nie był aż tak trudny, a warto było na pewno. Wyjazd wyszedł w sumie zupełnie spontanicznie, ale czy takie okazje nie są najfajniejsze? ;:131 Zapał miałyśmy wszystkie, żeby pomóc Constancji, ale to jej się należą pochwały, ona tak orze na co dzień ;-)) A poza tym jak Madzia słusznie zauważyła, robota jakoś raźniej idzie w cudzym ogrodzie ;-))
Marysiu, Gosiu taki zestaw czarownic to bomba energetyczna :D Byłam w swoim żywiole, lubię jak się dzieje ogrodowo :heja

I jeszcze wspomnienie Borów, z uprzejmości Jagi ;:196

Obrazek

Obrazek
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Czarownice na łopatach..... ;:306 a to dobre. :;230
Najważniejsze że było wesoło i czas był spędzony tak przyjemnie.
Miło was poznać chociaż wirtualnie. :wit
Grażyna.
kogro-linki
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Kasiu, jak to miło czytać i oglądać, że forum nie tylko drąży nam kieszenie (ach te wszystkie zachciewajki), ale też pozwala poznać bratnie dusze.
Dziękuję za wspaniałe zdjęcia z Borów, bo ten region jest mi zupełnie obcy...teraz już nie :wink:
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Skoro praca z łopatą tak poprawia Ci nastrój, to jesteśmy bratnimi duszami. Ja jak się tak urobię w ogrodzie to banan sam na buzi się maluje i mam jeszcze większą chęć na wieczorne zabawy z synkiem-pomocnikiem.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Jakie śliczne sierściuszki ;:oj nawet od tyłu ;:167
No i czarownice, na łopatach ;:306 jakieś nowoczesne. To teraz już nie na miotłach się lata :;230
Żarty, żartami ale ja akurat dobrze znam przekształcanie piaskownicy w ogród. Wieczorami wcale nie jest już do śmiechu...
I faktycznie, cieszy najmniejszy objaw życia, często nawet ładniejszy chwaścior ;:306
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”