Już mam dyńki i jutro biorę się za jesienne dekoracje

Majeczko ogródek pomalutku zaczyna przywdziewać jesienną szatę.... a ja wypatruję każdej najmniejszej nawet oznaki, bo uwielbiam jesień

Cieszę się bardzo, że i Ty podzielasz moją miłość do jesieni

Majeczko co do chryzantemki, to ja bardzo chętnie.... bo to mimo, że bordowa, to każda inna.... jest ich cała masa, a jeśli zechcesz zrewanżuję się swoją, jeśli jakaś Ci się spodoba

Asiu oj tak.... na Forum jest naprawdę mnóstwo wspaniałych, życzliwych osób

Marysiu dziękuję za tak miłą opinię , naprawdę bardzo się ciesze, że podobają Ci się moje ogrodowe migawki

Martusiu żurawki uwielbiam i sadzę je wszędzie gdzie tylko znajdę kawałeczek pustego miejsca, ja też bardzo lubię te żurawkowe obwódki

Zosiu dziękuję

Może faktycznie przyczyną jest susza.... nie mam pojęcia.... rozplenicę mam dopiero drugi rok i na razie na szczęście pięknie mi się sprawuje ...
Geniu cudna jest i będę szczęśliwa mając ją w ogródku

Jacku u Ciebie teren podmokły, a u mnie piaski, przez które nawet najdłuższe deszcze błyskawicznie przelatują i nigdy go za dużo.... A na dodatek na moim terenie latem nie pada zbyt często.... mieszkam na pojezierzu, wokół mnóstwo jezior, które zawsze ściągają do siebie deszczowe chmurki i wszędzie wokół pada a u mnie sucho.... Dlatego tak mnie cieszą obecne opady, zbliża się powolutku zima, a moje roślinki straszliwie spragnione wody.....
Aniu bardzo się cieszę, że podobają Ci się , dziękuję za miłe słowa

Grażynko bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje widoczki

Faktycznie jeszcze troszkę i z huśtawką trzeba będzie pożegnać się do wiosny .... w ogóle w tym sezonie służyła nam mniej niż zwykle..... chmary komarów skutecznie nas przeganiały.... było ich pełno nawet w upały.....

Ja na babie lato cały czas czekam...... nawet nie dopuszczam takiej myśli, że go w tym roku nie będzie

Dzisiejszą niedzielę spędziłam twórczo

Niestety nie potrafię na fotkach pokazać prawdziwej urody wianka.... i jego wielkości, bo jest naprawdę duuuży...