A jak zobaczyłam Itoh, która przyszła

Teraz tylko przetrwać do wiosny

Tak, samosiejka -koktajlowy, zostawiłam go i dobrze, bo pomidorki zbieram cały czasMaska pisze:Aniu czy wśród dalii rośnie Ci pomidorek? Śliczne żurawkiRok temu kupiłam liliowce u Emila i też jeden mi zakwitł o tejk porze, ale kwiat był taki jesienny, za to w tym roku nie zakwitł wcale. Nie chcę Ci sugerować, ale może lepiej nie dopuścić do kwitnienia
Aniu
kogra - Oj kusi, kusikogra pisze:alez zakupy zrobiłaś.
Na stronkę p Kołodziejskiego nawet nie wchodzę.......wolę nie widzieć, bo znów mnie będzie kusić.![]()
Piękne masz zawilce, u mnie przemarzają, więc sobie odpuściłam.
No tak......choroba liliowcowa nigdy się nie kończy.
Ignis05 - to liście tej odmiany zawilca CRISPA, są bardzo dekoracyjneIgnis05 pisze: Aniuczy na tym zdjęciu te liście otulające kwiaty zawilca należą do niego, czy do innej rośliny ?
Są bardzo dekoracyjne.![]()
Ale się obkupiłaś.Chociaż też nakupowałam w tym roku piwonii i liliowców. na razie różom powiedziałam : STOP.
Ale może jeszcze zmienię zdanie.![]()
anym - Żurawki i hosty mam tak przy okazji, bardzo ożywiają rabaty, ale maniaczką nie jestemanym pisze:Aniu witaj![]()
Piękna kolekcja host i żurawek ale na paprociach nie znam się kompletnie. Przepiękne są Twoje, napisz proszę w jakiej rosną ziemi, ile mają cienia i czy dobrze zimują?