Witam serdecznie moich miłych gości i dziękuję za miłe wpisy, które ocieplają ostatnio zimne i deszczowe dni, ale...ale... dzisiaj nieśmiało wygląda

mam nadzieję, że trochę się rozpogodzi. Ogród już mniej kolorowy
Jolu

ja myślę że werbenę sobie wyplewiłaś

wiosną dostaniesz siewki, jest ich zawsze pod dostatkiem ale wychodzą dosyć późno i trzeba uważać. W przyszłym roku planuję zasadzić cały łan, przyciąga całą masę motyli

widziałam takie duże nasadzenie w ogrodzie pokazowym u Państwa Kurowskich, wygląda pięknie.
usa1276, witaj Urszulko imienniczko moja

lubię gości w moim ogrodzie, a szczególnie takich miłych, więc wpadaj kiedy tylko możesz, zapraszam
miisia, na szczęście teraz są hamaki które nie potrzebują drzew, na pociechę powiem Ci że zaczyna się jesień i będę grabiła i grabiła, to jest okres kiedy moich drzew nie lubię, pocieszyłam?
AnaAn

witaj jak ja się cieszę że do mnie trafiłaś i ja znalazłam Twój ogród z tyloma pięknymi różami. Gertruda Jekyll jak najbardziej godna pożądania, jak ona pachnie

kwitnie dosyć długo, jeszcze teraz ma całkiem dużo kwiatów, Rzuć okiem, proszę, może poznasz jaka to róża
Adrianno
bunia79, dziękuję bardzo

z tą różnorodnością to nie jest aż tak, tak naprawdę to nie mam dużo kwiatów, ciągle za mało

Przypomniałaś mi co lubię najbardziej, znalazłam jedno śliczne zdjęcie specjalnie dla Ciebie, taki chciałabym mieć cały ogród