Stefanek zimowity dopiero zaczynają kwitnąć, ostatnio pokazały się też białe. Róża ma ładne kwiaty ale zdecydowanie ładniej pachnie jak wygląda.
Aniu dziękuję, z dnia na dzień coraz mniej roślin kwitnących i niewiele już zakwitnie, czekam jeszcze na trzy chryzantemki i marcinki. Część moich zimowitów też jeszcze śpi, mam nadzieję że i Twoje zakwitną.
Jacku dlatego właśnie hebe bardzo mi się podoba, szkoda że one takie problemowe są i słabo zimują, ciekawe jak przetrwają nadchodzącą zimę? Anafalis fajnie wychodzi na fotkach, ale masz rację to Troszkę powinno być w cudzysłowiu, u mnie w tym roku zaczął już pokazywać się na skalniaczku i muszę pomyśleć wiosną o jakimś ograniczniku dla niego.
Tajeczko szkoda że i Twój zimowit nie jest pełny. Widzę że jeżówki Cię wciągneły na dobre. Ranników to i ja bym dokupiła, ale u mnie w ogrodniczym nie ma, trzeba się wybrać gdzieś dalej tylko nie bardzo mam kiedy.

Dzisiaj na deserek M przynósł z pola arbuza i muszę Wam powiedzieć że nie raz kupiłam w sezonie mniej słodkiego niż ten, był pyszny

tutaj ,moje maluchy z "piłeczką" to tak żeby było widać jaki urósł