Witajcie Kochani, próbowałam dzisiaj popatrzyć na Wasze ogrody ale przepraszam nie mogłam się odpowiednio skupić i uważnie prześledzić Wasze wątki. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
Dorotko-dorcia7 grzybów sporo ale ile grzybiarzy. Jeszcze nie widziałam żeby po lesie chodziło tyle ludzi. Zdjęcia będą później.
Grażynko- gracha nigdy nie pcham się do środka, zawsze stawałam gdzieś tam na uboczu. A najgorsze że sama wybrałam taką szefową.
Alu-alicjad31 nie ma takiego przemyślanego sposobu. Przynajmniej ja nie znalazłam, gdybym coś takiego dala do zrozumienia III wojna światowa byłaby z burzą i piorunami. Na pewno będę szukać.
Agusiu- aage cieszę się że już mnie odnalazłaś.
Aniu- asta6265 wpadaj ile chcesz , będzie mi bardzo miło:) A gdybyś zobaczyła przestrzeń za domem to jest dopiero przestrzeń
Jadziu -JAKUCH byłam na grzybkach, pewnie w sobotę się wybiorę jeszcze. Grzybek taty był zdrowy i poszedł na wianuszek. Teraz już jest w słoiczku i czeka na wykorzystanie

Moja ciocia to osoba która lubi podporządkować sobie inne osoby. Nie możesz mieć innego zdania. Tylko zawsze trzeba przyznać jej rację. Tak jutro mam urodzinki i nikt się nie zapowiedział więc nic nie robię. Będą życzenia od rodziny i koleżanek jedna nawet przysłała mi kartkę ale urodziny spędzę z rodzicami. Jeszcze dwa tygodnie temu inaczej to sobie wyobrażałam.
Iwonko- iwona0042 próbowałam się odstresować i nawet mi się udawało

Już coraz częściej myślę o zmianie pracy ale ofert brak a przesiedzieć 2 czy 3 miesiące bez pracy to może być ciężko. Podziwiam ja bym chyba tak nie potrafiła, wstać i powiedzieć odchodzę do widzenia. dobrze że nie musiałaś czekać długo na pracę. Przeglądam ogłoszenia w gazetach, internecie ale więcej jest ofert dla mężczyzn niż dla kobiet.
Renatko -reniusia20 znalazłam i za chwilkę będą zdjęcia. Cieszę się z grzybobrania ale obieranie maślaków katorga. Tak się wczoraj napatrzyłam na grzyby ze jak położyłam się spać i oczy zamknęłam to widziałam podgrzybki, maślaki i to tak trwało kilkanaście sekund. Renatko wczoraj szczęście mi dopisało, tylko wyszłam z samochodu i znalazłam maślaki

Oj to nie dobrze jak się chowają przed Tobą może trzeba lupę wziąć i będzie lepiej
Każdą z Was serdecznie pozdrawiam i przytulam bardzo mocno
A oto obiecane zdjęcia :