Hej hej
Informacja dnia - u mnie widać błękitne niebo

Chmurki owszem są ale tylko kilka i jak na razie nie zapowiada się na deszcz
Nareszcie, bo tak jak w prawie całej Polsce padało u nas od prawie dwóch tygodni

na działce pewno chwasty zaszalały na całego, błoto pewno będzie jeszcze przez kilka dni bo niestety woda u mnie baaardzo powoli wsiąka i aby się dostać w miarę suchą stopą musiało by nie padać przez dwa dni conajmniej - raz się wybrałam zaraz następnego dnia po deszczu

zostawię to jak wyglądałam ja, moja psinka i mój kaloszek który został razem ze skarpetką na rabacie bez komentarza
Na balkoniku - czas na porządki, roślinki jeszcze się trzymają chociaż te ulewy na pewno im nie pomagają ale już co niekóre bardziej ciepłolubne czas wynieść na zimowanie na klatkę

No i zaczęłam już robić sadzonki na potrzeby swoje i kochanych forumek więc podłoga w pokoju powoli zostaje zakrywana przed pudełka i doniczki
A, no i nie napisałam nic o imprezce - no było super

ja się wybawiłam na całego, piwa nie piłam bo nie przepadam ale zadbali o mnie mechanicy i dostarczyli innego trunku

, jedzonko było pyszne i muzyka superowa no i siedziałam przy stole z tatą - nie ma jak iść na imprezkę z własnym ojcem

w kwestii wyjaśnienia - pracujemy w jednej firmie

i wiecie co - szczęśliwa jestem że usiadłam przy stole z pracownikami produkcji, a nie ze "swoimi" - administracja miała nos na kwintę i nawet nie ruszyli na parkiet i zmyli się o 21.00 bo im nudno było. Trzeba umieć się bawić

Nawet szef usiadł z nami
Aguś aage, Aniu anym - oj wybawiłam się na całego
Aniu sweety - no chciałabym aby altanka wyglądała na taki fajny mini domek, nawet marzą mi się drewniane okiennice
Aguś mniodkowa - no z tego kabaretu to za wiele nie usłuszałam bo jednak nagłośnienie to było do kitu ale co się dziwić skoro imprezka była w starym magazynie przędzy

ale jak zespół młodych laseczek tańczył Kankana i potem tańce brazylijskie - oczywiście w odpowiednich strojach ograniczających się do samych staników, stringów i okromnej ilości piór to już była cisza na hali - szczególnie faceci ucichli

no i był występ magika i pokaz sztucznych ogni

a remont mieszkanka to zawsze się przyda, będzie bardziej wymuskane