SSS 2 czyli czar_nych zmagań cd

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
zuzanna2418
1000p
1000p
Od: 15 maja 2013, o 09:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: SSS 2 czyli czar_nych zmagań cd

Post »

:D Rudbekie, które mam na wsi, też "przykleiły mi się" do rączki. Rosły zabiedzone przy drodze na skraju lasu a teraz burza kwiatów :) Ostatnio zauważyliśmy jakieś takie ciemniejsze rosnące w innym miejscu, też do przygarnięcia :wink:
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję :) Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Rośliny były już znacznych rozmiarów, głównie iglaki i krzewy liściaste a więc przeżyły ale bez szwanku się nie obeszło.
Awatar użytkownika
byna
500p
500p
Od: 18 maja 2009, o 19:18

Post »

Aniu, cudną rabatę z wrzosami założyłaś. ;:180 a z życzeniami się spóźniłam, ale i tak cię uściskam. Buziaki. ;:196
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam Aniu ;:196
kawał dobrej roboty odwaliliście w ogrodzie wiem też że na takim piachu roślinki mają trudniej z zaadaptowaniem się ,
wielkie pochwały za wytrwałość
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

czar_na pisze: Madziu no właśnie i u mnie rosnąć wcześniej nie chciały. Dałam pod te torfu i mam nadzieję ,że dadzą radę jak nie to wymienię je na żurawki i też będzie piknie :wink:
Kurcze aż jestem zdziwiona że wrzosy nie chciały u Ciebie rosnąc . Specjalnie pod Twoim katem zrobiłam zdjęcie wrzosów sąsiadki które rosną w dole z którego był wybierany piach pod budowę . Nie podlewane a rosną tak :
Zobacz u mnie ostatnie zdjęcie
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 6#p4184946
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu na jednej rabatce przy domu gdzie mam teren wyżej, deszcz mi wypłukuje ziemię i też tam piach się pokazał i wrzosy, azalie tam rosną..

a w ogóle co u ciebie jesteś w czymś zaczytana? jakie wrażenia po Sosnowym dziedzictwie? :wit
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

Witam wszystkich miłych gości :wit

Grażynko, Ulu ślicznie dziękuję za życzenia ;:196

Ewo zabiłaś mnie tymi wrzosami ;:oj leżę i płaczę ,że u mnie nie chcą rosnąć ,bo marzyło mi się takie wrzosowisko między domem a sosnami.

Dario , Olu Ulatowska i jej sosnowa seria cudna! Trochę idealistyczna i mało realna ale czyta się super.
Wszystkim polecam tą autorkę!

Olu jak Ci nie polecałam Szwai trochę temu ? Uwielbiam jej lekki styl. Kalicińska i rozlewisko to też mistrzostwo świata.
Nie zaśmiecacie wątku :wink: o dobrych książkach zawsze chętnie podyskutuję :wink:

Tak,ok na forum rozmawiamy o wszystkim ale zapraszamy do właściwych sekcji forum - ten wątek ma tyczyć ogrodu,działki,roślin....
Przenoszę więc wszelkie naleciałości jeśli znajdę odpowiednik na forum lub usuwam
Na luźne dyskusje zapraszamy tutaj http://forumogrodnicze.info/viewforum.php?f=63 :wit /KaRo
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

W związku z tym ,że nadchodząca pora roku nie wnosi nic ciekawego do mojego ogrodu samoczynnie schodziłabym na tematy off topicowe.
Uprzejmie proszę o zamknięcie wątku i może do zobaczenia w 3 części wiosną :wink: :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”