Mój zielony świat
- baasik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój zielony świat
No i tym sposobem powojnik bylinowy został wpisany na list moich "chciejstw" 

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko i Alicjo dziękuje za wieczorną wizytę i życzę Wam kolorowych snów
Ja też uciekam do łóżeczka
Basiu kupuj i długo się nie zastanawiaj
dla tego zapachu warto 

Ja też uciekam do łóżeczka

Basiu kupuj i długo się nie zastanawiaj

- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Bo to chyba wejście jest, bo schodek widzę

To zdolna z Ciebie kobitka skoro lubisz robić takie wianuszki i sprawia Ci to radość

Pochmurny i deszczowy dzień a roślinki pięknie wyglądają

Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

- baasik
Tu jest mój kiciuś i nie tylkoanym pisze: Na zdjęcie Twojego kiciusia czekam u Ciebie mam nadzieję, że nam go pokażesz![]()

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Ale piękna jesień u ciebie...kompozycja super...nie miałam dyń w tym roku 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu u Cienie gdzie nie spojrzę tam wkomponowane trawki.... ślicznie to wygląda, a ja jestem nimi ostatnio zauroczona 

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Aniu na drugiej stronie widziałam u ciebie piękną dziewannę ja mam żółtą czy siałaś ją z nasionek bo ja tak nasionka były mix .
Pozdrawiam Ala

Pozdrawiam Alicja
- juni
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Taka jesień to mi się podoba!
[
a można wiedzieć co to za trawa o szerokich liściach?
[

a można wiedzieć co to za trawa o szerokich liściach?
- byna
- 500p
- Od: 18 maja 2009, o 19:18
Też chcę taki powojnik bylinowy, pachnący. Przypomnij mi Aniu nazwę i zrób zdjęcie , jak wysoko i szeroko rośnie. Z tego co widzę chyba ma wzniesione, sztywne łodygi. 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
[quote="anym"

[/quote]
Aniu a co to jest takiego ładnego???
Ładnie u Ciebie,choć jesień się wdzera do ogrodu,,,ale kolorowo masz

[/quote]
Aniu a co to jest takiego ładnego???
Ładnie u Ciebie,choć jesień się wdzera do ogrodu,,,ale kolorowo masz

- baasik

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu nie rozpoznałam że to ognik. W 2012r kupiłam ale miał pomarańczowe kuleczki i niestety ale mi zmarzł i wyrzuciłam
nawet roku nie przetrwał.

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Paulinko witaj
byłam u Ciebie i obejrzałam cudowne zakupy z hortensji będziesz zadowolona
Basiu obejrzałam Twoje słodziaki, rudy dostojny i piękny a piesy wy czochraj odemnie
Fajnie, że żyją w takiej wspaniałej komitywie, aż miło popatrzeć
Kasiu w przyszłym roku koniecznie wysiej
dla mnie dynie to nieodzowny element jesiennych dekoracji
Agnieszko trawy o tej porze są najpiękniejsze, ja się w nich zakochałam już kilka lat temu i co roku powiększam kolekcje
Alicjo ja dziewanny nie siałam, kupiłam na ryneczku ale zebrałam nasiona i wysiałam dwa tygodnie temu. Na razie widzę tylko dwie siewki, coś słabo wschodzi
A jeśli chodzi o powojnik to szukaj w sklepach internetowych, ja dostałam od sąsiadki wiosną mały kawałek ale od serca bo rozrasta się pięknie
Beatko to jest trawa jednoroczna o nazwie Łzy Hioba, kupując nasiona myślałam że będzie bardziej dekoracyjna. Ozdobą są jej nasiona, z których można robić korale i różańce
W tej chwili wygląda tak

Grażynko u mnie powojnik nie jest wysoki, może dlatego, że jest jeszcze młodziutki. W najbliższym czasie odwiedzę sąsiadkę od której dostałam malutką sadzonkę to obfoce. Też jestem ciekawa jak u niej wygląda
Aniu to jest powojnik bylinowy Kasandra, zapach jego kwiatów zniewala
Sylwuś mój ognik, też co roku lekko przymarzał, ale zaraz wypuszczał nowe pędy. Teraz jest już osłonięty przez inne krzewy i jakoś się trzyma.
Pogoda za oknem nie przyjemna, buro, ponuro i deszczowo. W oczekiwaniu na słoneczko i dla poprawy nastroju kilka fotek z niedzieli

Miłego wieczoru!

Basiu obejrzałam Twoje słodziaki, rudy dostojny i piękny a piesy wy czochraj odemnie

Fajnie, że żyją w takiej wspaniałej komitywie, aż miło popatrzeć

Kasiu w przyszłym roku koniecznie wysiej

Agnieszko trawy o tej porze są najpiękniejsze, ja się w nich zakochałam już kilka lat temu i co roku powiększam kolekcje
Alicjo ja dziewanny nie siałam, kupiłam na ryneczku ale zebrałam nasiona i wysiałam dwa tygodnie temu. Na razie widzę tylko dwie siewki, coś słabo wschodzi

A jeśli chodzi o powojnik to szukaj w sklepach internetowych, ja dostałam od sąsiadki wiosną mały kawałek ale od serca bo rozrasta się pięknie

Beatko to jest trawa jednoroczna o nazwie Łzy Hioba, kupując nasiona myślałam że będzie bardziej dekoracyjna. Ozdobą są jej nasiona, z których można robić korale i różańce
W tej chwili wygląda tak

Grażynko u mnie powojnik nie jest wysoki, może dlatego, że jest jeszcze młodziutki. W najbliższym czasie odwiedzę sąsiadkę od której dostałam malutką sadzonkę to obfoce. Też jestem ciekawa jak u niej wygląda

Aniu to jest powojnik bylinowy Kasandra, zapach jego kwiatów zniewala

Sylwuś mój ognik, też co roku lekko przymarzał, ale zaraz wypuszczał nowe pędy. Teraz jest już osłonięty przez inne krzewy i jakoś się trzyma.
Pogoda za oknem nie przyjemna, buro, ponuro i deszczowo. W oczekiwaniu na słoneczko i dla poprawy nastroju kilka fotek z niedzieli

Miłego wieczoru!