Ogródek Olgi - Olga00
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O nieeeeeeeeeeeeeee !!!!!. Ja dopiero teraz przybyłam, wiec ciacho juz pewno schrupane, moze kawałeczek dla mnie sie ostał??/ Oluniu kochanie -podziałam gdzies kartke co komu wysłać-co oprócz nachyłka chciałas, czy moze bordowego liliowca?? i nasionka groszku wieloletniego -bo to moge juz wysłać? A zresztą wysle i tak, najwyzej bedziesz miała więcej nabytkow. Buziaki kochana i dziękuje Ci za wizytke.

- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
;:8
;:8 ;:8 ;:8 Och kochana jesteś Oluniu .Bardzo Ci dziekuje za ciasteczko.
Oluniu jutro paczka idzie do Ciebie. liliowiec moze nie jest wielkich rozmiarów, ale jak go teraz wkopiesz to w przyszłym roku powiększy sie i będzie cieszył Twoje oczka. Nachyłka wysyłam korzeń, bo ściełam kwiaty przekwitniete, tez od razu wkop do ziemi, groszek nie wiem czy na wiosne czy na jesień. U mnie po prostu rósł po starym włascicielu. Nie wiem czy go widzialas -musiałabyś sie Olunia cofnąć kilkanascie stron aby groszek zobaczyc. Buziaki i dobrej nocki

Oluniu jutro paczka idzie do Ciebie. liliowiec moze nie jest wielkich rozmiarów, ale jak go teraz wkopiesz to w przyszłym roku powiększy sie i będzie cieszył Twoje oczka. Nachyłka wysyłam korzeń, bo ściełam kwiaty przekwitniete, tez od razu wkop do ziemi, groszek nie wiem czy na wiosne czy na jesień. U mnie po prostu rósł po starym włascicielu. Nie wiem czy go widzialas -musiałabyś sie Olunia cofnąć kilkanascie stron aby groszek zobaczyc. Buziaki i dobrej nocki
Giguś dziękuję Ci bardzo, nawet nie wiesz jak się cieszę. Dzisiaj siedziałam na ławce w ogrodzie i planowałam sobie gdzie posadzę roślinki, które dostanę od Ciebie, będę musiała zrobić małe przemeblowanie.
Mój M wyganiał mnie do domu, bo powiedział, że za dużo myślę i jeszcze zacznę go naciągać na jakieś cuda

Oczywiście dam znać jak paczuszka przyjdzie. Już nie mogę się doczekać, Giguś wielkie dzięki
Mój M wyganiał mnie do domu, bo powiedział, że za dużo myślę i jeszcze zacznę go naciągać na jakieś cuda

Oczywiście dam znać jak paczuszka przyjdzie. Już nie mogę się doczekać, Giguś wielkie dzięki