alicjad31-AluDziękuję
stasia_ogrod; czar_na-Aniu; anym; byna-Grażynko; gracha-Grażynko; e-babcia-Jadziu dziękuję za pochwały domku. .Hosty owszem rozrosły się ,,,nawet trochę za ciasno mają,,,ale cóż to efekt mojej niecierpliwości,chciałam mieć ich dużo ,pustych miejsc zero to teraz mam.Na wiosnę kilka przesadzę tych wielkoludów,żeby ich urodę pokreslić,bo tutaj jak śledzie są zduszone

clematisy jeszcze marzą mi się ze 2 ale pełne,bo takich wcale nie mam

Czar ogniska bardzo libię,,,często sobie rozpalamy i tak przy nim posiedzimy,,,pogapimy w magię ognia..,,,a jeszcze przed nami imprezka -pieczenie ziemniaków

a Świerszcze Zielone i ich muzykę chyba każdy lubi
smirka-Mirko Fajne to romnażanie z chęcią i ja tak bym zrobiła,ale ja nie mam szklarni,

IO gdzie to mogę zrobić

chyba tez zacznę trochę ze swoich rozmnażać,bo więcej sadzonek żurawek przydałoby mi się

Dzięki za radę
Sylwia85 Dziękuję bardzo za miłe słowa.Mi jyż jest szkoda lata,,,jeszcez jesień akceptuję ale zimy nie lybię
tesia39-Teresko dziękuję,żurawki bardzo lubię,,planuję jeszcze je w inne miejsca podosadzać

Clematisy podejrzewam,że na drugi rok powinny się ładnie rozrosną i piękniej zakwitnąć,Mam nadzieję,że wszystkie dobrze przezimują
Wilec też lubię. Zresztą co ja nie lubię
becia123Beatko, a mi się u Ciebie bardzo pododa,ja lubię takie klimaty
robaczek_Poznan-Kasiu Specjanie posadziłam tą dynię, bo moje dzieci daaawnoo temu jak jadły zupę z dyni na mleku

No i zamierzam zrobić ciasto z dyni

A resztę dań będę się uczyła i eksperymentowała zobaczymy jak wyjdą i jakie smaki mają
niecierpek balsamina

fuksja;

Hortensja bukietowa Kyushiu

[URL=
www.fotosik.p
HORTENSJA OGRODOWA PIA

Hortensja bukietowa 'Renhy' VANILLE FRAISE

floksik;
jeżówka
Echinacea "Meringue"
Nowy nabytek NN

jeżówka- Echinacea