Rośliny kocicy
- kocica
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witajcie przemiłe kobietki.
Powiem tak, ja sama jestem zdziwiona, że te rośliny tak szybko rosną, a dzięki temu forum mogę sobie to wszystko dokumentować i potem porównywać.
A co do zwierzaczków to gdybym miała za co to wszystkie bym przygarnęła jakie tylko się gdzieś błąkają i wszystkie na wsiach biedne sunie bym wysterylizowała, a tak to próbuję walczyć tylko w mojej okolicy.
Powiem tak, ja sama jestem zdziwiona, że te rośliny tak szybko rosną, a dzięki temu forum mogę sobie to wszystko dokumentować i potem porównywać.
A co do zwierzaczków to gdybym miała za co to wszystkie bym przygarnęła jakie tylko się gdzieś błąkają i wszystkie na wsiach biedne sunie bym wysterylizowała, a tak to próbuję walczyć tylko w mojej okolicy.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- kocica
- Kontakt:
A to mój nowy nabytek - mam go jakieś 2 miesiące. Podobno jest to paproć. Rośliny w sklepiku były nieoznaczone.......

Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- kocica
- Kontakt:
Miło Was widzieć w moim skromnym wątku:-). Treissi, anoli i dorelo dziękuję Wam za odwiedzinki. Roślina rzeczywiście przypomina orliczkę kreteńską tylko, którą odmianę? Fajnie rośnie na północnym parapecie, jedynie koty próbowały ją podskubać, ale już jej pilnuję:-).
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- kocica
- Kontakt:
Treissi, kociaki rzeczywiście lubią podjadać paprocie, jedną mi prawie całą pożarły i musiałam ja ewakuować w inne miejsce:-).
A dziś pochwalę się tym, że pierwszy raz zakwitł w moim domu fiołek....mam go i mam i miał tylko liście. Zaczęłam sie stosować do porad fiołkomaniaków z forum i udało się:-). Fiołek ma pełne kwiaty, jasnoróżowe.

A dziś pochwalę się tym, że pierwszy raz zakwitł w moim domu fiołek....mam go i mam i miał tylko liście. Zaczęłam sie stosować do porad fiołkomaniaków z forum i udało się:-). Fiołek ma pełne kwiaty, jasnoróżowe.

Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- kocica
- Kontakt:
W moim przypadku jeśli o fiołki chodzi to naprawdę sukces. Nigdy wcześniej mi się nie udało takie cudo. A to takie wdzięczne roślinki:-).
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
ja niedawno swojego, właśnie takiego jak twój zamordowałam
to miniaturka

to miniaturka

pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki