Ogród - hal1959 /r.2008/
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu ja też mam nadzieję,że moja dojdzie,ja wysłałam w sobotę rano żeby na poczcie nie leżała przez weekend.Jak moja dojdzie to Twoja na pewno.Nie zawracasz mi wcale głowy,zawrotu głowy to ja dostaję,gdy patrzę na kwiatki ,których nie mam ,a w niejednym ogrodzie ich pełno.A i miejsca brak,dopiero muszę coś pokombinować żeby coś dosadzić.Mam tylko miejsce zarezerwowane na drzewko najlepiej na pniu,nie wiem jakie ,bo tylu nie mam ,a tyle bym chciała
Izuś wiedziałam o tym
_oleander_ jabłecznik z przepisu Jadzi bardzo dobry ,tylko lukier ciasto wcięło,za szybko polałam na gorące ciasto
.Na Twój serniczek kiedyś też chyba się załapię 

Izuś wiedziałam o tym

_oleander_ jabłecznik z przepisu Jadzi bardzo dobry ,tylko lukier ciasto wcięło,za szybko polałam na gorące ciasto

- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Martuniu jest jeszcze ciasto,zostawiłam dla Ciebie,proszę 
Haneczko dzięki za odwiedzinki i gratulacje.Akurat u mnie nie było większych szkód po ostatniej wichurze,oprócz kilku odłamanych gałązek budlei i róży tej biało różowej.przykro mi,że Twoje roślinki odczuły mocniej ostatnią pogodę.Jestem z Tobą. ;:12 Dzięki za różyczkę.

Haneczko dzięki za odwiedzinki i gratulacje.Akurat u mnie nie było większych szkód po ostatniej wichurze,oprócz kilku odłamanych gałązek budlei i róży tej biało różowej.przykro mi,że Twoje roślinki odczuły mocniej ostatnią pogodę.Jestem z Tobą. ;:12 Dzięki za różyczkę.
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57