Marzenko!...pogoda wymarzona... a ceremonia zaślubin...wesele i poprawiny
Takie opinie i podziękowania otrzymywaliśmy i nadal otrzymujemy od weselnych gości. Wesele nie było duże...70 osób...a wszyscy bawili się jak jedna rodzina.
I to się chwali, a nie...każda rodzina sobie i to jeszcze w grupakach.
U mnie dziś pada i jest ponuro. Nie lubię takiej pogody, ale roślinom woda potrzebna.
Gratuluję Bogusiu! My od zeszłorocznych nowożeńców - młodszy syn - otrzymaliśmy wspaniałą wiadomość, zostaną rodzicami. Łzy szczęścia popłynęły mi z oczu. Życzę Tobie również dobrych i rychłych wieści od młodych.
Marzenko!...u mnie w nocy padało, a teraz świeci Agniesiu!...dziękuję serdecznie w imieniu własnym i nowożeńców.Pozdrawiam cieplutko! Mirko!...gratuluję...tez z utęsknieniem będę czekała na taką wiadomość
Bogusiu witam serdecznie po krótkiej przerwie widzę że już po wszystkim , cieszę się że wszystko poszło po Twojej myśli - wszystkiego najlepszego dla nowożeńców
Ogród jak zawsze cudny zdjęcia śliczne
Kwiaty i krzewy co jeden to ładniejszy i musiałabym wymieniać wszystkie po kolei bo wszystkimi się zachwycam , piękne trawki też dojrzałam
Pozdrawiam
Witaj Bogusiu.
Emocje związane ze ślubem i weselem pomału opadną to na dłużej zawitasz na forum .Dekoracje oglądałam,piękne .
Dużo szczęścia i radości dla młodych. Zaraz mnie nachodzą wspomnienia ze swojego ślubu a to już w pażdzierniku 20 lat.
Ale ten czas pędzi.
Ale dużo i ładnie ! śliczne rośliny i takież zdjęcia i koteczka widziałam
i przypomniałaś mi o mojej Ismenie (bo to ona to cudo?) muszę wykopać, bo mi ślimaki obgryzły dokładnie!
Bogusiu ale kolorkami rzuciłaś a te chryzantemki śliczniutkie
czy masz może odnóżkę złotlina ,kiedyś sąsiadka mi obiecała ale krzaczkami zarósł i odnóżki wyginęły ,drugi raz przymierzyłam się do niego i kupiłam ale chyba mu nie plażyło bo usechł ale bardzo mi się podoba ten krzaczek