Nasze marzenie cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nasze marzenie cz.3

Post »

Wycieczka udana to najważniejsze a widoki naprawdę piękne.Taki zegar dobry pomysł a twoja działeczka ma możliwości.Bidulka zamartwia się co zrobić z czasem ,pewnie tęskno za działeczką ;:196 .
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Madziu - dziękuje za wycieczkę - Czy wiesz że ja ostatni raz w ogrodzie botanicznym to byłam w 99 roku :shock: .
Pamiętam doskonale bo wtedy ślub brałam ;:306 ;:306 . Muszę naprawić ten błąd - co roku mam zamiar jechać wiosną jak kwitną rododendrony i co roku się nie udaje ;:223
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
byna
500p
500p
Od: 18 maja 2009, o 19:18

Post »

Madziu, mimo że już ktoś tak napisał, to powtórzę jeszcze raz. Najbardziej stylowy zegar, to ten w niebieskiej koszulce. ;:306 . Nie śpieszy się, nie spóźnia. Dopasowany do ręki właścicielki. :wink:
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześć Madziu ,tylko Ci pozazdrościć takiej pięknej wycieczki .Ja ostatnio nie szaleję wycieczkowo ,ale niedługo też sobie odbiję .Piękne są takie miejsca i długo będziesz je pamiętała ;:196
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

;:196 Witaj Madziu, dawno mnie nie było i nadrabiam zaległości.
Ale wielkie grzyby znalazłaś ;:oj , ja jeszcze w tym roku nie byłam i ciekawe czy będę bo podobno nie ma :( Uwielbiam marynowane grzybki :)
Deserek apetyczny i musze powiedzieć że zmyliłaś wszystkich tym malibu :)
Wycieczka widzę że się udała i piękne zdjęcia wstawiłaś. Jeden z zegarów przydałby się i do mnie.
Co słychać u Ciebie Madziu?
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Witajcie :wit
Joasiu jakoś sobie z tą tęsknotą muszę radzić :)
Ewuś - mewo Absolutnie namawiam Cię na powrót do ogrodu :) Naszego miejskiego ogrodu. Wiosną rododendrony na pewno z niego robią przepiękną krainę.
Grażynko hehehe, jestem tego samego zdania jak Ty. Absolutnie zegar niebieski jest najlepszy dla mnie :D
Ewuś-rozalko tak, masz rację - miejsc jest wiele. I niestety często są niedoceniane. Większość osób ma szerokie oczy jak słyszy zagranica. A u nas jest tyle pięknych miejsc.
Sylwuniu u mnie ostatnio problem z czasem. Poza tym w porządku :)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Madziu witam pourlopowo ;:196
Gonię zaległości.
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Tak, to prawda ,mamy tyle pięknych zakątków a podziwiamy to co nie nasze."Cudze chwalicie, Swego nie znacie"Jeżeli miałabym wybierać ciepłe kraje po 40 stopni w plusie to wybieram mój ogródek.Hmm chyba się starzeję. ;:306
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sty 2013, o 10:36

Post »

Joasiu nie Ty jedna się chyba starzejesz ;:224 ja mam to samo , wolę swoją "Majorkę" swoje 300 m ;:108
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć Aguś fajnie że wróciłaś już do nas :)
Joasiu, Kasiu no to Wam powiem że się starzejecie :D Fajne są nasze osobiste wczasy na działce ale jednak wyjazd gdzieś chociaż na kilka dni w Polskę też jest super sprawą. Nie zaszywajcie się tylko na swoich "Majorkach" :D
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu jaka aura u Ciebie?
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sty 2013, o 10:36

Post »

Magdziu jestem za tym aby zwiedzać nasze rodzime zakątki w Polsce jest tyle pięknych miejsc. Ja tylko nie przepadam za wyjazdami typu "zagramanicznymi" ;:108 . Wolę swoje Polskie klimaty. Jestem za ;:333
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś zatoki mi dzisiaj pękają w szwach. ;:124 . Deszcz pada i przestaje. Niebo takie jakie było całą zimę czyli totalnie szare. No i zimno jest. Także dzisiaj to tylko kocyk, dobra książka i do fotela. Ale eM mnie męczy żeby ciasto ze śliwkami zrobić. A mnie się tak nie chce.... A u Ciebie?
Kasiu no to wszystko jasne. Za granicą też jest pięknie. Tylko tam trzeba mieć też grubszy portfel. No a ostatnio ja to wszystko na rośliny przeliczałam i ogólnie na działkę. Teraz muszę troszkę o mieszkaniu pomyśleć. Nie mogę tylko działką żyć. No ale zobaczymy :)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

U mnie też przeplatanka deszczu, mżawki....szarość na niebie gości chociaż chyba zaczyna się przejaśniać.
Po południu kontynuacja wczoraj rozpoczętej akcji "baniak ciepła woda".....przed reaktywacją systemu grzewczego zawsze musi wyjść jakaś awaria ;:223 a później wizyta u stomatologa :|
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Cześć Madziulek ,a ja właśnie jadę za granicę i może będe tam siedziała cała zimę .Kto wie po jakim czasie zatęsknię za Polską .Z moją nową wnusią na pewno nie będę się nudzić .A podróże wcale nie są złe ,warto zobaczyć wszystko ,co świat oferuje .A że kasy czasem nie ma ,to fakt .I warto zwiedzić swoją ojczyznę ,zanim zaczniemy zwiedzać inne ,co nie znaczy ,że już nie można nigdzie wyjechać ;:162 ;:168 :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”